Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πώς θα επικοινωνήσουν με τον Άγγελο Τσιγκρή οι πολίτες της Αχαϊας

Πώς θα επικοινωνήσουν  με τον Άγγελο Τσι...

Τα πολιτικά του γραφεία

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης, υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, λειτουργεί τρία πολιτικά γραφεία σε Πάτρα, Αίγιο και Αθήνα, προκειμένου να δέχεται τους πολίτες της Αχαϊας, να ακούει τα αιτήματα και τους προβληματισμούς τους, και να συζητάει μαζί τους θέματα που αφορούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους για το μέλλον.

«Με τους πολίτες της Αχαϊας, έχουμε κοινούς στόχους, κοινή περπατησιά , κοινούς αγώνες και κοινές αγωνίες. Θα είναι μεγάλη μου χαρά σε αυτή την εκλογική μάχη που θα δώσω να τους έχω δίπλα μου οδηγούς και συνοδοιπόρους.

Τιμώ  τις ιδέες τους, τις προτάσεις και τις υποδείξεις τους και με τιμά η εμπιστοσύνη τους. Σέβομαι  τις θέσεις και την κριτική τους σκέψη   και τους  χρειάζομαι για να παλέψουμε μαζί και να φέρουμε την αλλαγή στον τόπο μας. Για αυτό και η πόρτα  μου είναι  ανοικτή πάντα και σε όλους. Και θα παραμείνει ορθάνοικτη και μετά τις εκλογές.

Περιμένω τους πολίτες της Αχαϊας στα πολιτικά μου γραφεία,  έτοιμος να τους ακούσω, έτοιμος να καταγράψω και να σχεδιάσω μαζί τους δρόμους για την Αχαϊα που όλοι αγαπάμε. Τους περιμένω, όμως, ιδίως τους νεώτερους να  να μιλήσουμε και μέσα από τις σελίδες μου στο fb και στο twitter και να γίνουν κοινωνοί των απόψεών μου μέσα από την ιστοσελίδα μου. Όλοι μαζί, μπορούμε μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα», σημειώνει ο κ. Τσιγκρής.

Στην Πάτρα το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή λειτουργεί στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 104 και Γεροκωστοπούλου.

Στο Αίγιο το πολιτικό γραφείο του κ. Τσιγκρή βρίσκεται στην οδό Βύρωνος 12 πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Στην Αθήνα το γραφείο του  λειτουργεί στην οδό Αιόλου 102, πλατεία Ομονοίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944 905071

Email [email protected]

Ιστοσελίδα: www.tsigris.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις