Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το μήνυμα του Δημάρχου Δυτ. Αχαΐας για την επιτυχία μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις

Το μήνυμα του Δημάρχου Δυτ. Αχαΐας για τ...

Η παραίνεση σε αυτούς που δεν κατάφεραν να εισαχθούν

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου στο μήνυμά του αναφέρει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία σας αυτή είναι σίγουρα το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης, σκληρής προσπάθειας καθώς και της προσήλωσής σας σε έναν ευγενή στόχο. Συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές σας, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα για να απολαμβάνετε σήμερα μια θέση στα ΑΕΙ & ΤΕΙ της χώρας μας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στις οικογένειές σας που στάθηκαν δίπλα σας, μοιράστηκαν τις αγωνίες σας και σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

Η εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, η οποία έχει ανάγκη από νέες ιδέες, βασισμένες όμως στην επιστημονική γνώση. Είναι επίσης σημαντικό, να θεωρήσετε τις σπουδές σας ως πολύτιμο εργαλείο που θα χρησιμοποιήσετε στην μετέπειτα πορεία σας προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να θέσετε τις βάσεις για μια πιο δημοκρατική και δίκαιη κοινωνία.

Στις νέες και στους νέους που δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια Σχολή, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω τόσο εκ του θεσμικού μου ρόλου όσο και από το ρόλο του γονέα, ότι οι ευκαιρίες στη ζωή είναι πάντα μπροστά μας, αρκεί να έχουμε τη θέληση και το πείσμα να τις διεκδικήσουμε».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις