Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

100% επιτυχία στις επίσημες εξετάσεις

100% επιτυχία στις επίσημες εξετάσεις

Τεράστια επιτυχία και φέτος για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη

Όπως κάθε χρόνο, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη σημείωσαν 100% επιτυχία στις επίσημες εξετάσεις του Πανεπιστημίου Cambridge και Michigan, σε όλα τα πτυχία FCE, ECCE (Lower) και CPE, ECPE (Proficiency).

Αυτό και μόνο αποδεικνύει την τέλεια προετοιμασία των μαθητών του φροντιστηρίου, την αποτελεσματικότητα των καθηγητών του και την εμπειρία του Οργανισμού, που αποτελεί τον πιο επιτυχημένο και πρωτοποριακό ξενόγλωσσο εκπαιδευτικό οργανισμό.

Μιλώντας με τη Διευθύντρια του Ομίλου, κα. Κώννη Κουτσαντώνη, για την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν και φέτος στις εξετάσεις τα Κ.Ξ.Γ. Κουτσαντώνη, μας επισήμανε ότι στόχος τους είναι να πρωτοπορούν πάντα υιοθετώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εκμάθηση ξένων γλωσσώνώστε να εξασφαλίζουν 100% την επιτυχία των μαθητών τους.

Δεν παρέλειψε βεβαίως να συγχαρεί όλους τους μαθητές και το προσωπικό για τα αποτελέσματα, αλλά και να ευχαριστήσει τους γονείς για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, η κα. Κουτσαντώνη, με αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας που γιορτάζει φέτος ο όμιλος, αναφέρθηκε στις επιπλέον προσφορές, εκπτώσεις και υποτροφίες που θα δοθούν σε γονείς και μαθητές, ως ένδειξη εκτίμησης και ευχαρίστησης για τον μισό αιώνα εμπιστοσύνης.

Μπορείτε να ενημερωθείτε όλοι αναλυτικά από τις γραμματείες των σχολείων (Τ.: 2610 222 648) και από την ιστοσελίδα www.koutsantoni.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά