Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Ντου" οπαδών στη Λεωφόρο με επεισόδια κατά παικτών

"Ντου" οπαδών στη Λεωφόρο με ε...

Mετά τον αποκλεισμό

 

Το γήπεδο της Λεωφόρου… έβραζε από νωρίς, όταν η Καμπάλα βρέθηκε να προηγείται του Παναθηναϊκού και να σπρώχνει τους «πράσινους» στον αποκλεισμό. Στο 78’ η ισοφάριση έφερε ξανά την ελπίδα στους οπαδούς που άφησαν τη γκρίνια και έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη, αλλά μάταια.

Στο τέλος, ο κόσμος ξέσπασε και μάλιστα υπήρξε «ντου» από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο με οπαδούς να χειροδικούν κατά των Σάντσεθ και Ζέκα! Ένταση υπήρξε και με τον Νάνο, ενώ αποδοκιμασίες έγιναν κατά του Γιάννη Αναστασίου, αλλά και του Γιάννη Αλαφούζου.

Στη συνέχεια, οι φίλοι του «τριφυλλιού» κατευθύνθηκαν στη φυσούνα όπου αποχωρούσαν οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» ψάχνοντας τους… υπαίτιους του αποκλεισμού. Κάποιος ανεγκέφαλος πέταξε μπουκάλι ακόμα και στον Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό να δείχνει απογοητευμένος.

Ακόμα και μετά από μισή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, αρκετός κόσμος παρέμενε στις θύρες ζητώντας με συνθήματα από τους ποδοσφαιριστές να βγουν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο για να απολογηθούν για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό.

Περίπου στις 23:30 υπήρξε συνάντηση οπαδών με Αλαφούζο και Ζέκα, Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο έξω από τη Θύρα 13 με τον πρόεδρο και τον αρχηγό της ομάδας να προσπαθούν να εξηγήσουν τι δεν πήγε καλά.

 

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την οικονομική καταστροφή που σημαίνει αυτός ο αποκλεισμός για τον εφετινό προϋπολογισμό του συλλόγου με τις εξελίξεις να αναφέρουν πως επόμενο βήμα θα είναι η πώληση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο ξένων ομάδων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σουπερλίγκ: Ξεκίνημα με νίκη για τον Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Πηγή:ιn.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports