Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το χωριό που χρωστάει 250.000 για νερό!

Το χωριό που χρωστάει 250.000 για νερό!

Στην Κρήτη

Πληρώνει αλλά... δεν εισπράττει η ΔΕΥΑΗ στην Κρήτη, που βλέπει τις οφειλές προς την επιχείρηση να μεγαλώνουν, ενώ την ίδια στιγμή, με αποδεκατισμένο προσωπικό και χωρίς καμία επιχορήγηση καλείται να αντιμετωπίσει τις ανάγκες.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, Νίκος Φακουρέλλης, στην ΕΡΑ Ηρακλείου, οι οφειλές, συμπεριλαμβανομένων αυτών του τελευταίου τριμήνου, αγγίζουν τα 11 εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή σε δήμους και δημότες επικρατούσε μέχρι πρότινος μία... χαλαρότητα! Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι υπάρχουν δημότες που δεν έχουν πληρώσει λογαριασμό νερού την τελευταία 5ετία, ενώ ένα χωριό λίγο έξω από το Ηράκλειο οφείλει 250.000 ευρώ!

Πλέον η ΔΕΥΑΗ αποστέλλει λογαριασμούς και ειδοποιητήρια για άμεση πληρωμή, διεκδικώντας τα μοναδικά έσοδα της επιχείρησης.

"Τα μόνα έσοδα της ΔΕΥΑΗ είναι από τους λογαριασμούς, αφού δεν υπάρχει καμία επιδότηση από το κράτος, ούτε από ευρωπαϊκά προγράμματα" - είπε ο κ.Φακουρέλλης, ο οποίος καλεί τους πολίτες να αποπληρώσουν τις οφειλές τους, ενώ για περιπτώσεις πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, προβλέπεται ο διακανονισμός.

Πηγή: Cretalive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις