Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Βασιλικού για το καλοκαίρι του 2015

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Βασιλικού για το...

Από σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου

Ο πολιτισμός  είναι έκφραση ανθρώπου και βασικό στοιχείο παιδείας. Αποτελεί δύναμη, ενέργεια, προοπτική. Αυτή τη δύναμη επιχειρούμε και εμείς να διοχετεύσουμε μέσα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και αυτού του καλοκαιριού, σε όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του Βασιλικού.

Δεν θεωρούμε τον πολιτισμό πολυτέλεια. Αντίθετα πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει όχημα για αλλαγή κλίματος, μέσον για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της προσφοράς μιας δημιουργικής προσφοράς από τα σύγχρονα κοινωνικά αδιέξοδα.

Στον σχεδιασμό των φετινών εκδηλώσεων προσπαθήσαμε να πετύχουμε έναν συνδυασμό δράσεων. Το ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικού «Ο Άγιος Αθανάσιος» υποστηρίζει και υπηρετεί τη συλλογική διάθεση που διαπιστωμένα υπάρχει στον τόπο μας, δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης ποιοτικών πρωτοβουλιών.

Σας καλούμε λοιπόν και φέτος  να χαρείτε κάθε στιγμή αυτού του πολιτιστικού ταξιδιού, απολαμβάνοντας ένα αρμονικό συνταίριασμα ήχων, εικόνων, συμβολισμών και συναισθημάτων.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Πέμπτη 27/8: παιδική θεατρική παράσταση "Η αλεπού και ο κόρακας" & αναβίωση παλιών παιχνιδιών για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους

Παρασκευή 28/8: Έναρξη με λαϊκούς χορούς από τα χορευτικά Βασιλικού και Ισώματος και ακολουθεί μουσική λαϊκή βραδιά: μπουζούκι και δ/νση ορχήστρας - Κώστας Κατσαούνης, στο τραγούδι: Γιάννης Τσίλης, Βάσια Ντέκα και Κων/να Καρβουνιάρη

Σάββατο 29/8: δημοτική μουσική βραδιά με  Γ. Δημητρόπουλο & Αγάθη, επίσης θα απολαύσουμε παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα (μικρών και μεγάλων) Βασιλικού

Κυριακή 30/8: Η βραδιά θα ξεκινήσει με παρουσίαση μοντέρνων χορών, θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση "Ράφτης κυριών" από το θεατρικό τμήμα του Συλλόγου μας και η βραδιά θα συνεχιστεί με  παραδοσιακό γλέντι.

Δήλωση από το Σύλλογο Βασιλικού:

«Αγαπητοί  φίλες και φίλοι του Συλλόγου,

είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά και προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τους μεγαλύτερους και να μυήσουμε τους μικρότερους.

Για ότι καταφέραμε μέχρι τώρα, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε!

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε

Καλή  διασκέδαση!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life