Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, ο βραβευμένος Έλληνας ερευνητής, στην Πάτρα την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου

 Ο Γιώργος Πασχαλίδης, ο βραβευμένος Έλλ...

Ανακάλυψε τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου και ανέπτυξε το Μοντέλο των Τριών Τύπων Προσωπικότητας

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, ο βραβευμένος Έλληνας ερευνητής που ανακάλυψε τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου και ανέπτυξε το Μοντέλο των Τριών Τύπων Προσωπικότητας «Tri-Anthropo-Type Paschalidis Model», θα βρίσκεται στην Πάτρα την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015.  Στις 14:30 θα δώσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3fm στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή και από τις 17:00 θα βρίσκεται στο Ξενοδοχείο Αστήρ όπου θα μας αναλύσει την ανακάλυψή του και το πλούσιο συγγραφικό του έργο.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν προσωπικά μαζί του, να μάθουν το Τύπο προσωπικότητας στον οποίο ανήκουν και το πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα αυτή γνώση ώστε να έχουν υγεία, ευτυχία και επιτυχία στη ζωή τους.

Το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis βρίσκει εφαρμογή σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και έχει παρουσιαστεί σε πολλά διεθνή επιστημονικά συνέδρια ιατρικής, νευροεπιστημών, βιολογικής και γενετικής ψυχιατρικής, αεροδιαστημικής, εκπαίδευσης, επιχειρηματικότητας, αθλητισμού κ.α. Έχει δημοσιευθεί σε δύο επιστημονικά περιοδικά, στο Literacy Information and Computer Education Journal (LICEJ) τον Σεπτέμβριο του 2014 και στο International Journal for Cross-Disciplinary Subjects in Education (IJCDSE) τον Μάρτιο του 2015, καθώς επίσης και στην Παγκόσμια Βιβλιοθήκη Εκπαίδευσης Έρευνας και Καινοτομίας (IATED) το Νοέμβριο του 2012. Ο Γιώργος Πασχαλίδης έχει δεχτεί  πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις για την ανακάλυψή του, όπως το ΙΧ Διεθνές Βραβείο "Giuseppe Sciacca" 2010 (Pontificia Universita Urbaniana) καθώς και τη διάκριση από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis δίνει τρεις λύσεις, τρεις στρατηγικές αντιμετώπισης των στρεσογόνων καταστάσεων και προβλημάτων υγείας, μέσα από την αναγνώριση χαρακτηριστικών του τύπου στον οποίο ανήκει το κάθε άτομο. Δεδομένου ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαθέτει πλαστικότητα (έχει δηλαδή τη δυνατότητα να αναδιαμορφώνεται), μπορούμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε βήματα αναδιοργάνωσης του εγκεφάλου μας με τη χρήση του γνωστικού μοντέλου των τριών ανθρώπινων τύπων.

Το γεγονός ότι υπάρχει βιολογικό υπόβαθρο και γενετική συνιστώσα στη συμπεριφορά μας δε σημαίνει ότι είμαστε πραγραμματισμένοι να ζούμε όπως ζούμε και να φερόμαστε όπως φερόμαστε. Τώρα, με το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis αποκτούμε συνείδηση, αντίληψη και κρίση και άρα είμαστε ικανοί να ζήσουμε κατά βούληση και ποιοτικά. (Γιώργος Πασχαλίδης, Άνοιγμα Αγάπης Πορεία Ζωής, 2014)

Η κατανόηση του τύπου προσωπικότητας  στον οποίο ανήκει το κάθε άτομο είναι θεμελιώδους σημασίας για την κατάκτηση της επιτυχίας και της ευτυχίας σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας: στις διαπροσωπικές σχέσεις, στον επαγγελματικό τομέα, στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό, στην υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.com .Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being