Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος του Σαββάτου από την Αρχαία Ολυμπία

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος του Σαββάτου ...

Απολαμβάνοντας το αυγουστιάτικο φεγγάρι στο ωραιότερο σημείο της πόλης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας με την συνεργασία του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας συμμετέχει και φέτος στον καθιερωμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού εορτασμό του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού  το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις  21.00 στο αίθριο του παλαιού Μουσείου της Ολυμπίας όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει συναυλία  με το μουσικό σύνολο ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΔΑΣ υπό την διεύθυνση του Γιώργου Γκιτζίρη και θέμα «Αφιέρωμα σε σύγχρονους Έλληνες Συνθέτες».  Θα ακουστούν τραγούδια των σημαντικότερων Ελλήνων συνθετών από μια καλλιτεχνική παρέα που τα τελευταία χρόνια αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό της Ηλείας και που για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει αφιλοκερδώς στην εκδήλωση. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ανοικτός ο αρχαιολογικός χώρος
Φέτος όπως έγινε γνωστό ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό από τις 21.00 έως 01.00, με την εθελοντική προσφορά εργασίας τόσο των μονίμων αρχαιοφυλάκων, όσο και των αρχαιοφυλάκων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Έτσι όσοι πολίτες επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα μέσα στον αρχαιολογικό χώρο υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture