Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κυριακοπούλου: "Περιμένω μετάλλιο και στο Ρίο"

Κυριακοπούλου: "Περιμένω μετάλλιο κ...

Η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια μίλησε για τον επόμενο στόχο της

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ Nικόλ Κυριακοπούλου, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που έσπευσαν να τη συναντήσουν.

Το πρόσωπό της «άστραφτε» και το χαμόγελό της δεν σταμάτησε σε όλη τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε για τη μεγάλη επιτυχία της στην κινεζική πρωτεύουσα: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη. Για μένα ήταν κάτι αναμενόμενο», είπε με περίσσεια αυτοπεποίθηση η Κυριακοπούλου, η οποία στη συνέχεια ρωτήθηκε έως που μπορεί να φτάσει:

«Δεν υπάρχει ταβάνι, μέχρι τον ουρανό, μέχρι τα αστέρια» απάντησε και συνέχισε: «Είμαι πολύ υπερήφανη. Ελπίζω να χαρίσω και άλλα μετάλλια στη χώρα μου».

Επόμενος στόχος της οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο το καλοκαίρι του 2016: «Περιμένω να βρίσκομαι στα μετάλλια, ελπίζω να έχω πηδήξει πιο ψηλά. Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική».

Για την ώρα πανηγυρίζει τη μεγάλη της διάκριση στο Πεκίνο απέναντι σε σπουδαίες αθλήτριες, όπως η Κουβανή, Σίλβα και η Βραζιλιάνα, Μούρερ. «Είναι πολύ σημαντικές αθλήτριες. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι δίπλα τους και αγωνίζομαι μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κυριακοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Τρίτη στον κόσμο η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ

Περιχαρής η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά της κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο- ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports