Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Άλλη εκδοχή δίνουν οι συγγενείς του 45χρονου για το επεισόδιο με τους ρομά

Αγρίνιο: Άλλη εκδοχή δίνουν οι συγγενείς...

Φέρεται να απείλησε με κυνηγητικό όπλο τρεις ανήλικες ρομά

Την δίκη τους εκδοχή για το πως διαδραματίστηκε το επεισόδιο στη Γιαννουζι του Αγρινίου, μεταξύ ενός 45χρονου και οικογένειας ρομά, δίνουν οι οικείοι του φερόμενου ως δράστη. Να θυμίσουμε πως χθες σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ένας 45χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι απείλησε με κυνηγητικό όπλο τρεις ανήλικες ρομά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες όμως, γίνεται λόγος για σοβαρό επεισόδιο και ξυλοδαρμό σε βάρος του 45χρονου και συγγενών του ενώ διαψεύδεται η κατηγορία, περί απειλής με κυνηγητικό όπλο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του 45χρονου, οι τρεις ανήλικες που μένουν στην ίδια γειτονιά, εξύβρισαν χυδαία τη μια κόρη του 45χρονου, ο οποίος βγήκε από την οικία του και έκανε παρατήρηση σε έντονο ύφος, χωρίς όμως να απειλήσει. Ακολούθησε συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ρομά και όπως καταγγέλλεται, δεκάδες άτομα εισέβαλαν στην οικία του 45χρονου και χτύπησαν με σιδερογροθιες και άλλα αντικείμενα, τόσο τον ίδιο, όσο και έναν φίλο του που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην οικία αλλά και μια από τις κόρες του στην κοιλιά.

Όπως σημειώνουν ακόμη,  ήταν οι ίδιοι που κάλεσαν την Αστυνομία για να έρθει στο σημείο και μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν, η συμπλοκή ήταν σε εξέλιξη. Αμέσως μετά την καταγγελία για το όπλο, οι αστυνομικοί μπήκαν στην οικία του 45χρονουκαι πήραν το όπλο, που  βρίσκονταν εντός θήκης και τον συνέλαβαν.

«Πρόκειται για ψευδέστατη καταγγελία που δεν ευσταθεί. Αυτό το όπλο βρίσκεται στη θήκη του εδώ και χρόνια. Οι ρομά ήξεραν τι έκαναν. Σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν, όπως κάνουν κάθε μέρα. Βρίζουν απειλούν και χειροδικούν και από πάνω θέλουν να κάνουν και τα θύματα. Εμείς δεν έχουμε προκαλέσει ποτέ, ρωτήστε αυτές οι οικογένειες των ρομά  πόσες δισκογραφίες έχουν σε βάρος τους.  Όλη η περιοχή υποφέρει και όλα αυτά θα αναφερθούν στη δίκη που θα γίνει» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι οικείοι του συλληφθέντα 45χρονου.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί για τον Φεβρουάριο του 2016 και στο μεταξύ έχουν μηνυθεί για τις επιθέσεις και την ψευδομαρτυρία οι ρομά, που φέρεται να πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις