Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Συνελήφθη 37χρονος για τους πυροβολισμούς -Βγήκαν πιστόλια στον καβγά -Εκτός κινδύνου ο τραυματίας - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα:Συνελήφθη 37χρονος για τους πυροβο...

Στην οδό Νικαίας και Περγάμου

ΝΕΟΤΕΡΟ Πισώπλατα δέχτηκε τη σφαίρα ο 31χρονος ρομά σήμερα τα ξημερώματα στα Προσφυγικά, στη Νικαίας και  Περγάμου. Η αστυνομία έχει συλλάβει για το περιστατικό έναν 37χρονο, επίσης ρομά, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε το θύμα, ενώ αναζητείται ο 24χρονος αδερφός του, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και αυτός  τον 31χρονο.

Ο συλληφθείς έριξε με πυροβόλο όπλο, ενώ ο αδερφός του με καραμπίνα. Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε μια σφαίρα από το όπλο του συλληφθέντα, στην αριστερή ωμοπλάτη. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

 

07.04 Πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 12.30 τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Νικαίας και Περγάμου. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δύο άνδρες, πιθανότατα ρομά, καβγάδισαν και βγήκαν πιστόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν περίπου 7 με 8 πυροβολισμοί και υπάρχει ένας τραυματίας, ο οποίος φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Επί τόπου έσπευσε η Άμεση Δράση και η Ομάδα ΔΙΑΣ.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου για το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις