Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

Δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου για τα αποτ...

«Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι γονείς»

Με αφορμή την επιτυχία των μαθητών στο Δήμο Αγρινίου ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασιού, θέλει να συγχαρεί με το δικό του τρόπο τους μαθητές για τον αγώνα τους και να επιβραβεύσει παράλληλα γονείς και εκπαιδευτικούς. Δείτε τι είπε σε Δελτίο Τύπου:

“Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Αγρινίου, για τον κοπιαστικό αγώνα που έδωσαν για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Όσοι πέτυχαν τον στόχο τους, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας τους συγχαίρω θερμά και εύχομαι η επιτυχία τους αυτή  να ανοίξει στο μέλλον ορίζοντες και επαγγελματικές προοπτικές αντάξιες των προσδοκιών τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν να έχουν θετικό αποτέλεσμα, να γνωρίζουν πως μπορεί να  χάθηκε μια ευκαιρία όμως στο χέρι τους  είναι να κάνουν μια νέα αρχή. Με επιμονή και θέληση είμαι βέβαιος πως θα πετύχουν τους  στόχους τους.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι γονείς αλλά και οι εκπαιδευτικοί, για τη σημαντική και σπουδαία στήριξη τους  στον διαρκή αγώνα των παιδιών τους.

Επίσης λόγω των ιδιαιτέρων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που βιώνει η χώρα μας απευθυνόμενος  συνολικά στους νέους του Αγρινίου, θέλω να τους διαβεβαιώσω πως η Δημοτική Αρχή   θα είναι  αρωγός τους και μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις στην εκπαίδευση που θα  τους επιτρέπουν να εκπληρώνουν  τους στόχους τους “.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις