Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Σε καλό δρόμο η Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο: Σε καλό δρόμο η Παναχαϊκή

Θετικά τα δείγματα και από το φιλικό με το Χαϊδάρι

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα είχε στο νικηφόρο απογευματινό φιλικό παιχνίδι, το οποίο είχε προπονητικό χαρακτήρα, με το Χαϊδάρι ο προπονητής της Παναχαϊκής Δημήτρης Σπανός.

Ο "κοκκινόμαυρος" κόουτς είδε τους παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

Η Παναχαϊκή δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κερδίσει με 2-0 την φιλόδοξη ομάδα του Χαϊδαρίου η οποία φέτος αναμένεται να κάνει πρωταθλητισμό στην ΕΠΣΑ.

Τα τέρματα για την πατρινή ομάδα πέτυχαν ο Σιατραβάνης με γλυκιά εκτέλεση φάουλ στο 28′ και ο Χαρτσιάς με πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος στο 78′.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιήθηκαν στην φιλική αναμέτρηση προπονήθηκαν πριν το ματς με τον Δημήτρη Σπανό να δουλεύει πάνω στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο Τεχνικός Διευθυντής Πέτρος Καραβίτης μαζί με τον φίλο του, εφοπλιστή Κώστα Λιμπουσάκη.

Παναχαϊκή: Παπαδόπουλος (46′), Γ. Λαμπρόπουλος, Καρβουνιάρης, Παπανικολάου (Χούσα 46′), Ι. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης (Μουκίδης 46′), Τρίγκας, Χαρτσιάς, Σιατραβάνης, Μητρόπουλος (Κυβελίδης 46′), Ρουμπάτος

Χαϊδάρι:Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης, Πανταζόπουλος, Κασάπης, Χριστούλης, Κοτσολάκος, Καρόνας, Καλαμπαλίκης, Σαλαπάτας -Β” ημίχρονο Μπατής, Λέκκας, Χούσα, Εμουρεζίνης, Μπάιρα, Ρουκάκης, Γυπάκης, Μίχος, Νικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή στο facebook!

Ποδόσφαιρο: Φιλικό στην Εγλυκάδα για την Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports