Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξεκινούν οι Ακαδημίες της Παναχαϊκής

Ξεκινούν οι Ακαδημίες της Παναχαϊκής

Σε μπάσκετ, βόλεϊ και στίβο

Ξεκινούν οι ακαδημίες μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου της Παναχαϊκής, όπως ανακοίνωθηκε και επίσημα από την "κοκκινόμαυρη" ομάδα. Αναλυτικά οι πληροφορίες για το κάθε τμήμα:

"Μπάσκετ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 5/9 έχει οριστεί η επανεκκίνηση των ακαδημιών μπάσκετ της Παναχαϊκής Γ.Ε. Ωστόσο το πλάνο λειτουργίας και ο προγραμματισμός των δράσεων είναι ήδη έτοιμα. Πιο συγκεκριμένα το προπονητικό τιμ της ακαδημίας αποτελείται από τους Μυκωνιάτη Μάρκο (τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας), Κοκόση Σπύρο, Τσιμιγκάτο Νίκο (καθηγητές φυσικής αγωγής) και Κοντογιάννη Γιώργο (κάτοχος διπλώματος προπονητικής). Όλοι με ειδικότητα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ψυχολόγος της ομάδας θα είναι για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Στεφανάτος Αλέξης. Επίσης, σε συνεργασία με τους καθηγητές φυσικής αγωγής κα. Μισαηλίδη Μαίρη MSc τελειόφοιτη PhD, κ. Παπακωνσταντίνου Χρήστου MSc και το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί εργομετρικός έλεγχος με τεστ πεδίου σε φυσιολογικούς δείκτες (Αντοχή, Ευκαμψία, Εκρηκτικότητα κτλ) με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών.

Στο τεχνικό σκέλος θα γίνει πέρασμα από όλα τα κομμάτια της ατομικής και ομαδικής τεχνικής με σκοπό τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην διαδικασία της εκμάθησης της τεχνικής να καλύψουν τα κενά και τις απορίες τους στη διάρκεια της χρονιάς και να παρουσιάσουν την βελτίωσή τους στα τουρνουά που θα διοργανώσει η ακαδημία της Παναχαϊκής τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και το καλοκαίρι στο Summer Camp.

Για τρίτη χρονιά η ακαδημία θα συνεχίσει το πρόγραμμα ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ που γεννήθηκε με σκοπό να υπηρετήσει τα ιδανικά του αθλητισμού, του πολιτισμού και της παιδείας. Οι φετινοί προορισμοί του καινοτόμου προγράμματος είναι η Αρχαία Ολυμπία και η Σπάρτη, σε συνδυασμό με φιλικές αναμετρήσεις με τις ακαδημίες του Ολυμπιονίκη και του Σπαρτιατικού. Επίσης, θα διοργανωθούν 3 ημερίδες με θέμα Αθλητισμός και Παιδί κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτοί θα είναι οι κύριοι πυλώνες του προγράμματος της ακαδημίας Μπάσκετ και θα υλοποιηθούν στο διάστημα Σεπτεμβρίου – Ιουλίου στα δύο γήπεδα της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις της Παναχαϊκής.

Πληροφορίες: Γραμματεία Παναχαϊκής  τηλ. 2610.433.231

Μυκωνιάτης Μάρκος: 693.723.7153

Βόλεϊ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει την λειτουργία της και η ακαδημία Βόλεϊ της Παναχαϊκής. Στις 5 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμο το τεχνικό τιμ της ομάδας να υποδεχτεί παλιούς και νέους αθλητές και να ξεκινήσει άλλη μία εποικοδομητική χρονιά. Οι προπονητές κα. Τριανταφυλλοπούλου Λούλα (υπεύθυνη ακαδημιών βόλεϊ), ο κ. Κοκόλας Κυριάκος και η κα. Μωραϊτη Στεφανία, όλοι διπλωματούχοι προπονητές πετοσφαίρισης, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για να μάθουν στους μικρούς αθλητές τα μυστικά του αθλήματος με έναν συνδυασμό άθλησης και παιχνιδιού, προετοιμάζοντάς τους κατάλληλα για να στελεχώσουν αργότερα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας.

Πληροφορίες: Γραμματεία Παναχαϊκής τηλ. 2610.433.231

Χριστοδουλοπούλου Ανδριανή: 694.599.8933

Στίβος

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2015-2016 για το τμήμα Στίβου της ομάδας. Το αγωνιστικό τμήμα έχει ραντεβού στις 17.00 όπου και θα πραγματοποιείται η προπόνησή του. Οι ακαδημίες του τμήματος θα κάνουν προπονήσεις Τετάρτη και Παρασκευή στις 16.00 στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ενώ οι ακαδημίες που προπονούνται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα κάνουν προπόνηση Τρίτη και Πέμπτη στις 19.30 και Σάββατο πρωί στις 10.00.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προπονητή της ομάδας μας, Βασίλη Βενέρη στον αριθμό: 6932573522".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή στο facebook!

Βόλεϊ: Επίσημη πρώτη για την Παναχαϊκή με κόσμο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports