Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Εστίες σκουπιδιών παραμένουν και πιάνουν φωτιά με το παραμικρό!

Ηλεία: Εστίες σκουπιδιών παραμένουν και ...

Στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου

Πριν μερικές ημέρες γράφαμε για τις 81 πυρκαγιές σε κάδους και όγκους σκουπιδιών που έχουν ξεσπάσει από την αρχή της φετινής αντιπυρικής περιόδου την 1η Μαΐου έως τα μέσα Αυγούστου. Το φαινόμενο δεν έχει τέλος καθώς τα περιστατικά συνεχίζουν να απασχολούν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και μάλιστα πολύ σοβαρά.
Το μεσημέρι της Τρίτης ξέσπασε για πολλοστή φορά πυρκαγιά σε σκουπίδια στην περιοχή του οικισμού Τραγανού στον Πύργο, η οποία επεκτάθηκε και σε οικόπεδα της περιοχής φτάνοντας στις αυλές των σπιτιών. Προς στιγμήν βλέποντας τις φλόγες να γιγαντώνονται οι κάτοικοι πανικοβλήθηκαν όμως η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έβαλε τέλος στον εφιάλτη. Αποστραγγιστικά κανάλια της περιοχής με σκουπίδια γεμάτα, ξερά χόρτα και καλάμια κάηκαν, όμως έγινε έκλυση στην ατμόσφαιρα βλαβερών για τους κατοίκους τοξινών. 
Η Δημοτική Αρχή του Πύργου επιμένει πως μάζεψε τα σκουπίδια και η περιοχή έκανε «καθαρό» Δεκαπενταύγουστο αλλά τα γεγονότα μαζί με τις εικόνες διαψεύδουν κάθε τέτοια δήλωση και ακόμα περισσότερο η συνέχιση των πυρκαγιών σε σκουπίδια εκθέτει τους δημοτικούς άρχοντες.
Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν 15 πυροσβέστες με εφτά οχήματα και επικεφαλής τον υποδιοικητή της Π.Υ. Πύργου Ηλία Μανιάτη.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις