Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Για δικαίωση του Γιώργου Παπανδρέου μιλάει το ΚΙΝΗΜΑ Αχαϊας

Για δικαίωση του Γιώργου Παπανδρέου μιλά...

"Χρειάστηκαν 5 ολόκληρα χρόνια για να γίνει κατανοητό"

"Είναι πλέον αντιληπτή στη πλειονότητα του Ελληνικού λαού η δικαίωση των επιλογών του Γ. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του το 2010, μετά και την ψήφιση του 3ου μνημονίου και πιο επώδυνου από την κυβέρνηση της ‘’πρώτης φοράς’’ αριστερά. Δυστυχώς μια δικαίωση που βρίσκει τη χώρα καθημαγμένη σε άθλια οικονομική κατάσταση και διεθνώς απομονωμένη" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΗΜΑ Αχαϊας και συνεχίζει:

"Χρειάστηκαν 5 ολόκληρα χρόνια για να γίνει κατανοητό ότι ο Γ. Παπανδρέου έπραξε το αυτονόητο και παράλληλα το πατριωτικό του καθήκον, αίροντας ευθύνες που δεν του αναλογούσαν, προκειμένου να κρατήσει τη χώρα όρθια. Όταν οι πολιτικοί του αντίπαλοι είτε από το Ζάππειο, είτε από την Θεσσαλονίκη επένδυαν στο δήθεν ‘’αντιμνημονιακό αγώνα’’ με μόνο σκοπό τη ικανοποίηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών.

Τώρα ήρθε η στιγμή των μεγάλων προοδευτικών και δημοκρατικών αλλαγών που είχαν ξεκινήσει το 2010. Γ’ αυτό το λόγο χρειάζεται ριζική ανανέωση και ανασύνταξη στον ευρύτερο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, μέσα από ανοιχτές διαδικασίες και τις αρχές και τις αξίες του καθενός ως μόνα προαπαιτούμενα. Είναι επιτακτική ανάγκη ετούτη την κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα να υπερβούμε προσωπικούς εγωισμούς και αγκυλώσεις που υπαγορεύονται από αχρείαστους και άσκοπους ηγεμονισμούς.

Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών ΑΧΑΙΑΣ πιστό στις αρχές της διακήρυξης της 3ης του Ιανουαρίου, που υπαγορεύει την δημιουργία ευρύτερων κοινωνικών συμμαχιών, καλωσορίζει την προσπάθεια συνεννόησης όλων των προοδευτικών δυνάμεων. Ενώ παράλληλα δηλώνει έτοιμο να αντεπεξέλθει δυναμικά στις επικείμενες εκλογές όποια ημερομηνία και αν αυτές γίνουν."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις