Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Προμηθέας στο Καρπενήσι- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Προμηθέας στο Καρπενήσι- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε το αναλυτικά

Στο Καρπενήσι, όπου και πραγματοποιεί μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, βρίσκεται από χθες η αποστολή της ανδρικής ομάδας του ΑΣΠ Προμηθέα.

 

Στην αποστολή που θα παραμείνει έως την Κυριακή 30 Αυγούστου και διαμένει στο Hotel Avaris, ο Μάκης Γιατράς έχει συμπεριλάβει όλους τους παίκτες. Δηλαδή τους: Πέτρο Γερομιχαλό, Βασίλη Γιαννικόπουλο, Φάνη Κουμπούρα, Σωκράτη Μαναβόπουλο, Πέτρο Νοέα, Γιάννη Ντιμπ, Στιβ Πάνος, Βλάντο Πέτροβιτς, Νίκο Πέττα, Άγγελο Τσάμη και Γιάννη Χαμηλό, αλλά και τους ταλαντούχους νέους αθλητές του συλλόγου, που, φέτος, θα στελεχώσουν και την ανδρική ομάδα: Παναγιώτη Βύρλα, Νίκο Κουμουνδούρο, Θεόδωρο Κυριλή, Βασίλη Μαλτέζο και Όλεγκ Τσέρσακ.

 

Στο Καρπενήσι έχουν ακόμη ταξιδέψει ο γυμναστής του Προμηθέα Γιώργος Τάνταρος, οι συνεργάτες του Μάκη Γιατρά, Χρήστος Μήλας και Γιώργος Σταθάτος, ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Χαλκιόπουλος και ο φροντιστής της ομάδας Ανδρέας Μαραμένος, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου, Βαγγέλης Λιόλιος.

 

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καρπενησίου και στους αθλητικούς χώρους του ξενοδοχείου.

Δημήτρης Κολλημένος

Πηγή: evrytaniasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports