Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Δεύτερη μέρα δοκιμών για την Κ20

Παναιγιάλειος: Δεύτερη μέρα δοκιμών για την Κ20

Σήμερα η τελική επιλογή των νέων ποδοσφαιριστών

Συνεχίζονται και σήμερα οι δοκιμές ποδοσφαιριστών, γεννηθέντων τα έτη 1996 έως και 1999, για τη στελέχωση της Ομάδας Νέων (Κ20) του Παναιγιαλείου.

Χθες, κατά την πρώτη ημέρα, στο γήπεδο της Τέμενης προσήλθαν 15 συνολικά παιδιά, τα οποία «είδε» ο τεχνικός τής ομάδας Αλέξης Σπυρόπουλος, που θα έχει και τον τελικό λόγο για την επιλογή τους.

Η σημερινή (δεύτερη και τελευταία) προπόνηση – δοκιμή έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 5μ.μ. και από μεθαύριο, Πέμπτη, η Ομάδα Νέων ξεκινά την προετοιμασία της για το φετινό πρωτάθλημα.

Δοκιμές και για τη νέα Κ15

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του «Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου» (Ερασιτέχνης), την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, 27 και 28 Αυγούστου, στο γήπεδο της Τέμενης (από τις 5μ.μ. έως τις 6.30μ.μ.) θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση της Ομάδας Παίδων (Κ15) του συλλόγου.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι γεννηθέντες τα έτη 1999 έως και 2002. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται στα γραφεία τού συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4 - πρώτος όροφος - τηλ.: 26910-29470), από τις 9.30π.μ. έως τη 1.30μ.μ., καθώς και στον υπεύθυνο της Ομάδας Παίδων Τάκη Βαγενά (τηλ. 6972- 721216).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports