Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίθεση Νικολόπουλου στην Κωνσταντοπούλου

Επίθεση Νικολόπουλου στην Κωνσταντοπούλου

Για τη δράση της Προέδρου της Βουλής

«Η απόφαση της Προέδρου της Βουλής, μετά τη μονοκομματική παρουσία στη Διάσκεψη των Προέδρων, να ορίσει συνεδρίαση Επιτροπών και της Ολομέλειας, καταφανώς αδικεί και ευτελίζει το κοινοβουλευτικό έργο, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για τα αίτια και τις σκοπιμότητες αυτών των αποφάσεων» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, ερωτώμενος σχετικά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος δια επιστολής του προς την Πρόεδρο της Βουλής, είχε τονίσει πως δεν επρόκειτο να παραστεί στη Διάσκεψη των Προέδρων τη Κυριακή, σημειώνοντας πως «δεν υπάρχουν νομοθετικές πρωτοβουλίες και ως εκ τούτου η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί να λειτουργεί ως νομοθετικό σώμα», ανέφερε επίσης ότι ευθύνη όλων και κυρίως όσων έχουν υψηλές πολιτειακές ευθύνες, είναι η διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας, ώστε να εκφραστεί ελεύθερα ο ελληνικός λαός.

«Την ώρα που ο λαός καλείται να αποφασίσει για τα κόμματα και τους πολιτικούς που θα τον εκπροσωπήσουν, κυρίως όμως για το μέλλον του και το μέλλον της χώρας, όλοι μας και κυρίως, οι υψηλοί σωματοφύλακες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας έχουν ένα και μόνο καθήκον: Να διαφυλάξουν τη σοβαρότητα των θεσμών και να συμβάλλουν στην άμεση και απρόσκοπτη έκφραση της βούλησης των Ελλήνων πολιτών. Κάθε τι άλλο, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό» κατέληξε ο Νίκος. Νικολόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις