Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Φιγαλεία: "Βούλιαξε" με την εμφάνιση του Βασίλη Αγραφιώτη

Νέα Φιγαλεία: "Βούλιαξε" με τη...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή

Περίπου 2000 άτομα γλέντησαν την Κυριακή το βράδυ στο μεγάλο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Α.Ο.Απόλλων Νέας Φιγαλείας στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου της πόλης. Ο μεγάλος Βασίλης Αγραφιώτης με το επιτελείο του, ξεσήκωσε τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους από όλη την Ηλεία και τη Μεσσηνία ενώ ο απίστευτος Κώστας Μπάος στο κλαρίνο, με τα σόλο του ανέβασε πολύ ψηλά το κέφι.

Την παράσταση έκλεψε και ο νεαρός -εξαιρετικός- Σωτήρης Κούνας ο οποίος για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο καλός είναι στο δημοτικό τραγούδι.

Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η μεγάλη κλήρωση για τα 3 μεγάλα δώρα. Ένα μηχανάκι 125 cc μια τηλεόραση LCD και ένα Ξυλοκοπτικό Μηχάνημα. Οι αριθμοί που κερδίζουν είναι οι εξής:

Μηχανάκι 125cc ΑΡΙΘΜΟΣ 2334

Τηλεόραση LCD ΑΡΙΘΜΟΣ 2997

Ξυλοκοπτικό Μχ ΑΡΙΘΜΟΣ 3380

Χορηγοί επικοινωνίας του πανηγυριού ήταν το ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και το ΜΥΡΩΝΙΑ BLOG. To Δ.Σ του Α.Ο Απόλλων ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο πανηγύρι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια όλους τους φορείς και συλλόγους της περιοχής, όλα τα καταστήματα, όλους τους εθελοντές και όλους αυτούς τους 2.000 πολίτες που τίμησαν με την επίσκεψή τους τη Νέα Φιγαλεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις