Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το Loca υποδέχεται τη Νicole Moudaber στο Διακοπτό

Το Loca υποδέχεται τη Νicole Moudaber στο Διακοπτό

Την Κυριακή 23 Αυγούστου

Το LOCA Beach Club στο διακοπτό αυτή την Κυριακή στις 6:00 μ.μ. υποδέχεται στην Ελλάδα την «Βασίλισσα» Moudaber, μια αληθινή ηρωίδα της ηλεκτρονικής σκηνής, το αγαπημένο «παιδί» του Carl Cox και η resident dj των εβδομαδιαίων parties του στο Space της Ίμπιζα παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή δημιουργώντας μουσική που ξεπερνάει τα καθιερωμένα.

Ήχοι δουλεμένοι στη λεπτομέρεια, μυστηριώδεις και υπάκουοι με τη φύση της techno, εκτελεσμένοι μ' ένα φαινομενικά ατημέλητο αλλά στην ουσία τους φιλοσοφημένο τρόπο.

Η αεικίνητη καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί με μερικά από τα σημαντικότερα labels του είδους (Drumcode, 8Sided Dice, Kling Klong, Leena Music, Waveform Recordings), ενώ πλέον εκφράζεται μουσικά μέσα από τη δική της δισκογραφική εταιρία, την MOOD Records, με τη φήμη της τόσο ως μουσικός παραγωγός όσο και ως dj να την αναγάγουν πλέον σε φαινόμενο από το Ρίο ντε Τζανέιρο μέχρι το Μόντρεαλ.

Το τεχνικό της υπόβαθρο και o χαρακτηριστικός ρυθμός της μουσικής της είναι άξια σεβασμού από σύσσωμη την κοινότητα της ηλεκτρονικής σκηνής. Όσο για την παρουσία της στα decks, όσοι την έχουν δει από κοντά κάνουν λόγο για μια μοναδική performer.

 

Στην είσοδο - 20 ευρώ με ποτο (Main stage)

Κρατήσεις stand : 6974064792

Booth Area - 180 ευρώ - 4 άτομα - 1 φιάλη

Regular Area - 160 ευρώ - 4 άτομα - 1 φιάλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View