Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ένα βήμα από τα προημιτελικά η Εθνική κορασίδων

Μπάσκετ: Ένα βήμα από τα προημιτελικά η ...

Η Εθνική ομάδα επιβλήθηκε του Λουξεμβούργου με 46-44

Μετά κόπων και βασάνων επικράτησε η Εθνική Κορασίδων του Λουξεμβούργου, σε ντέρμπι πρόκρισης του γ' ομίλου στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας που διεξάγεται στα Σκόπια. Τα κορίτσια του Τάκη Μπακογιώργου πήραν τη νίκη (46-44), παραμένοντας στο κόλπο της πρόκρισης στην οκτάδα.

Πλέον, όλα θα κριθούν το μεσημέρι της Δευτέρας (17/8, 14:15) στο ντέρμπι με την Αυστρία, αφού όποια εκ των δύο ομάδων επικρατήσει, θα πάρει το εισιτήριο για τους "8". Μαζί βέβαια θα έχει μείνει "ζωντανή" στη "μάχη" που δίνει για επιστροφή στην Α' Κατηγορία.

Στα του αγώνα με το Λουξεμβούργο, το ντέρμπι κράτησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι έξι αναπάντητοι πόντοι που πέτυχε η "γαλανόλευκη" από το 35'38'' έως το 38'47'' αρκούσαν για να της δώσουν "αέρα" τεσσάρων πόντων (46-44). Στα τελευταία 73'' του αγώνα, το μόνο που καταγράφηκε στη στατιστική ήταν το καλάθι της Μίλερ (που "έγραψε" το τελικό σκορ), αφού στην εκπνοή, η Βουγιάκοβιτς αστόχησε στο σουτ, που θα οδηγούσε το παιχνίδι στην παράταση.

Έτσι, η Ελλάδα παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης στην οκτάδα της διοργάνωσης. Για να τα καταφέρει όμως, πρέπει να κερδίσει το μεσημέρι της Δευτέρας (17/8, 14:15) την Αυστρία, στον "τελικό" πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 11-13, 20-22, 36-34, 46-44.

ΕΛΛΑΔΑ (Μπακογιώργος): Φάρου, Τσινέκε Α. 13 (8 ριμπ.), Τσινέκε Ε. 15, Μυλωνάκη 13 (1 τρίπ., 16 ριμπ., 7 κλεψ.), Χατζηβασιλείου, Δημητριάδου, Χρυσανθίδου, Παναγιωτοπούλου, Αναστασοπούλου 1,  Τσιχλάκη 2, Κοντογεώργου 2, Καραμπάτσου.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (Τζούρτζια): Μπέντεντορφ, Σιμόν 10, Ζανπιέρ, Νταμάν, Νούρενμπεργκ 2, Σκίντγκεν 4, Βέμπερ, Σμιντ, Μίλερ 2, Ερμς, Μαξ 9 (1 τρίπ., 11 ριμπ.), Βουγιάκοβιτς 17 (2 τρίπ., 8 κλεψ.).

 

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλλων Carna: Εβδομάδα ιατρικών εξετάσεων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports