Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η κομεντί «A Royal Night out - Η Πριγκίπισσα το ‘σκασε» ήρθε και προβάλλεται στην Πάτρα, στα Ster Cinemas

Η κομεντί «A Royal Night out -  Η Πριγκί...

Κεντρικές ηρωίδες είναι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ η δεύτερη

Που βρισκόταν η σημερινή Βασίλισσα της Αγγλίας το βράδυ που τελείωσε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος; Αυτό αναρωτιέται η νέα κινηματογραφική ταινία «A Royal Night out -  Η Πριγκίπισσα το ‘σκασε» που από 30 Ιουλίου 2015 βγήκε στις Αθηναικές αίθουσες σε διανομή της Odeon και από την Πέμπτη 13 Αυγούστου ήρθε και προβάλλεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

8 Μαΐου, 1945. Σε ολόκληρο τον κόσμο, όλοι γιορτάζουν ανακουφισμένοι την λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και το Λονδίνο πλημμυρίζει από εορτασμούς και χαρά.

Δύο έφηβες κοπέλες παίρνουν για πρώτη φορά την άδεια να βγουν μόνες έξω το βράδυ και να γίνουν κι εκείνες μέρος του πάρτι, το οποίο υπόσχεται να μείνει θρυλικό. Βιώνουν μια απίστευτη περιπέτεια, σαν ένα ξέφρενο πρώτο ραντεβού, και φυσικά επιστρέφουν σπίτι πολύ αργότερα από τη συμφωνημένη ώρα.

Το σπίτι τους όμως, είναι το παλάτι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο και τα κορίτσια είναι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ η Δεύτερη – και αυτή είναι η ιστορία της πιο αναπάντεχης βραδιάς της ζωής τους!

Στην ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως αστεία και τρυφερή, παίζουν οι Σάρα Γκέιντον, Τζακ Ρέινορ καθώς και η Έμιλι Γουότσον και ο πάντα ενδιαφέρων Άγγλος ηθοποιός Ρούπερτ Έβερετ του φιλμ «Ο Γάμος του καλύτερου μου φίλου» στο ρόλο του Βασιλέα Γεωργίου.

Παίζει και η νεαρή Bel Powley που ξεχώρισε στο φετινό Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα με την ταινία "Τhe diary of a teenage girl".

Η σκηνοθεσία είναι του Βρετανού Τζούλιαν Τζάρολντ.

Το φιλμ «Η Πριγκίπισσα το ’Σκασε - A Royal Night Out» είναι κομεντί και έχει διάρκεια 97 λεπτά.

Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, πρόκειται για μία εν μέρει βασισμένη σε αληθινά γεγονότα κινηματογραφική ιστορία που διαθέτει ρομαντικά και ιστορικά στοιχεία, αν και γυρισμένη σαν μάλλον δευτεροκλασάτη τηλεταινία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture