Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζολί: «Οι σκηνές των καβγάδων με τον Πιτ ήταν οι δυσκολότερες» ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τζολί: «Οι σκηνές των καβγάδων με τον Πι...

Το People φωτογράφισε το ζεύγος Μπρατζελίνα στα γυρίσματα του By the Sea

Πριν από δέκα χρόνια ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Κος και Κα Σμιθ. Δέκα χρόνια μετά ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, επιστρέφει στα πλατό συμπρωταγωνιστώντας στο ρομαντικό δράμα, By the Sea.

Το αμερικανικό περιοδικό εξασφάλισε και δημοσίευσε αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας στη Μάλτα.

 

Η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτιδα της ταινίας, Αντζελίνα Τζολί, εξήγησε στο περιοδικό πόσο δύσκολο ήταν να υποδύεται και να σκηνοθετεί τον εαυτό της και τον σύζυγό της να καβγαδίζουν και να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού.

 

Το By the Sea διαδραματίζεται στη Γαλλία του '70 ενός παντρεμένου ζευγαριού που προσπαθεί να διασώσει το γάμο του. Αυτή, η Βανέσα, είναι η πρώην χορεύτρια και αυτός, ο Ρόλαντ, είναι συγγραφέας.

 

«Ήταν δύσκολο να βρίσκομαι μπροστά και πίσω από την κάμερα και να δίνω οδηγίες», δήλωσε η Τζολί στο People και πρόσθεσε, «οι σκηνές των καβγάδων ήταν οι δυσκολότερες».

Ωστόσο, η ηθοποιός και μητέρα έξι παιδιών συμπληρώνει ότι αυτή η εμπειρία την έφερε πιο κοντά στον 51χρονο σύζυγό της. «Κατανοώ και εκτιμώ το πώς προσεγγίζει τους ρόλους του και το επαγγελματικό του ήθος πολύ περισσότερο τώρα από ό,τι παλιότερα», σχολίασε η Τζολί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight