Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μόνος σ' έναν αφιλόξενο πλανήτη ο Ματ Ντέιμον στη νέα του ταινία, "The Martian"

Μόνος σ' έναν αφιλόξενο πλανήτη ο Ματ Ντ...

Στις 2 Οκτωβρίου 2015 στις Αμερικάνικες αίθουσες

Λίγο πριν την αποστολή τους στον Άρη, τα μέλη του πληρώματος ARES III υποβάλλονται σε ένα έντονο ψυχολογικό τεστ.

Αμέσως μετά την έντονη δοκιμασία, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι – στο ρόλο ο 44χρονος Αμερικανός σταρ Ματ Ντέιμον και το πλήρωμά του θα συναντήσουν έναν έμπειρο ψυχολόγο της NASA.

Σύμφωνα με το στόρι της πολυαναμενόμενης ταινίας επιστημονικής φαντασίας «The Martian» σε σκηνοθεσία του 78χρονου Ρίντλει Σκοτ που στις Αμερικάνικες αίθουσες θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου 2015, στη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον πλανήτη Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θα θεωρηθεί νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και θα εγκαταλειφθεί από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό» ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

Βασισμένο στο μπεστ-σέλερ μυθιστόρημα του 43χρονου Καλιφορνέζου Andy Weir και με τις σκηνοθετικές οδηγίες του σπουδαίου σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, «Η Διάσωση – The Martian» διαθέτει ένα λαμπερό καστ που συμπεριλαμβάνει τις Τζέσικα Τσαστέιν, Κρίστεν Ουίγκ, Κέιτ Μάρα, τους Μάικλ Πένια, Τζεφ Ντάνιελς, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, Σον Μπιν, Σεμπάστιαν Σταν και τον Ντόναλντ Γκλόβερ.

Στην Ελλάδα η ταινία θα διανεμηθεί το φθινόπωρο από την εταιρεία Odeon.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture