Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Το τρία στα τρία έκανε ο Ολυμπιακός στα φιλικά στην Ολλανδία

Ποδόσφαιρο: Το τρία στα τρία έκανε ο Ολυ...

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 1-0 της Σίβασπορ, έχοντας για σκόρερ τον Φελίπε Πάρντο

Με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα στο φιλικό της Τρίτης (4/8) με τη Σίβασπορ, που έγινε στο Άρνεμ της Ολλανδίας.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Γιαννιώτης. Δεξιά στην άμυνα ο Σαλίνο, αριστερά ο Μαζουακού και στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας - Αυλωνίτης. Αμυντικά χαφ οι Ζντιέλαρ και Κασάμι, πίσω από ντον Φινμπόγκασον ο Φουστέρ, δεξιά του ο Ντοσεβί και αριστερά ο Ντουρμάζ στο 4-2-3-1. Αξιοσημείωτο ότι ο Ισλανδός στράικερ Άλφρεντ Φινμπόγκασον πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα και ήταν μάλιστα πολύ καλός.

Στα προηγούμενα φιλικά του ματς και ειδικά κόντρα στη Φέγενορντ ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός για ένα ημίχρονο. Στο σημερινό ματς κόντρα στη Σίβασπορ μπορεί να μην ισοπέδωσε τον αντίπαλό του, αλλά δείχνει να κερδίζει έναν πολύ σημαντικό παίκτη, τον Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο, ανέβασε ταχύτητα και ποιότητα την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, σκόραρε σε ακόμα ένα ματς, δείχνοντας ότι πρόκειται για παίκτη... άλλης κλάσης.

Γκολ: Πάρντο (67')

ΣΙΒΑΣΠΟΡ (Σεργκέν Γιαλτσίν): Σέτκους, Ερκάν Κας, Οζτούρκ, Ουμίτ, Σισίνιο, Χακάν, Αντέμ, Μεχντί, Μπουρχάν, Αατίφ, Μπατουχάν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Γιαννιώτης (46' Καπίνο), Σαλίνο (46' Ελαμπντελαουί), Αυλωνίτης, Σιόβας (46' Βούρος), Μαζουακού (88' Σάλιακας), Ζντιέλαρ (46' Μιλιβόγιεβιτς), Κασάμι (46' Μπουχαλάκης), Φουστέρ (46' Πάρντο), Ντοσεβί (63' Πουλίδο), Ντουρμάζ (46' Χάρα), Φινμπόγκασον (71' Γιαννιώτας)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλός ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τη Φέγενορντ - Νίκη 3-1

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports