Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Europa League: Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Σλοβακία

Europa League: Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τ...

Χωρίς τηλεοπτική "στέγη" το παιχνίδι μέχρι στιγμής

Ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Σλοβακία για τον επαναληπτικό με την Σπαρτάκ Τρνάβα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κίτσιου, στην 11αδα ο Κωνσταντινίδης. Παρατάθηκε η άδεια του Λούκας.

Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Σπαρτάκ Τρνάβα... Ο Στέλιος Κίτσιου έμεινε εκτός αποστολής καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη. Οι εκλεκτοί του Ιγκορ Τούντορ για το ματς στην Σλοβακία είναι οι: Όλσεν, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Κόστα, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, που αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του "Δικεφάλου" για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν.

Εντομεταξύ, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι οπαδοί της ομάδας να μην έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ομάδας του Τούντορ.

Αυτό διότι οι Σλοβάκοι δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό για τα δικαιώματα της μετάδοσης. Ο ΠΑΟΚ βέβαια δεν εμπλέκεται στη διαδικασία, αλλά εφόσον δεν επέλθει συμφωνία με κανάλι της Σλοβακίας για τη Σπάρτακ Τρνάβα, ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί ούτε στην Ελλάδα, αν δεν υπάρξει κάλυψη.

Αναμένεται να φανεί εάν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα την αυριανή ημέρα, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ όπως είναι λογικό να αγωνιούν για το αν θα μπορέσουν να δουν την αναμέτρηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ο νέος πίνακας των διαιτηητών της Σουπερλίγκ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports