Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Μπαράζ ανόδου για την Α1ανάμεσα σε Πανελλήνιο και Αρχέλαο

Χάντμπολ: Μπαράζ ανόδου για την Α1ανάμεσ...

Αναστολή λειτουργίας της ιστορικής ομάδας του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας

Δυστυχώς η ομάδα που έγραψε ιστορία στο ανδρικό χάντμπολ, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά. Εδώ και καιρό οι διοικούντες το τμήμα είχαν ενημερώσει την ομοσπονδία χάντμπολ για την αναστολή λειτουργίας του τμήματος.

Έται ο Ιωνικός που επρόκειτο να αγωνιστεί στη Handball Premier τη νέα σεζόν απέσυρε τη συμμετοχή του. Ο Πανελλήνιος και ο Αρχέλαος Κατερίνης που είναι δύο σύλλογοι με σπουδαία προσφορά στο χάντμπολ ειδικά οι "Ολυμπιονίκες", θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη Handball Premier.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει:

"Με έγγραφο τους στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος οι δευτεραθλήτριες ομάδες των δύο ομίλων της Α2 Ανδρών περιόδου 2014-15, Πανελλήνιος Γ.Σ. (1ος όμιλος) και ο Αρχέλαος Κατερίνης (2ος όμιλος) δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα μπαράζ ανόδου στην Handball Premier της περιόδου 2015-2016.

Ο νικητής του μπαράζ θα καταλάβει την κενωθείσα θέση που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Ιωνικού ΝΦ, ο οποίος ανέστειλε για έναν χρόνο την λειτουργία του ανδρικού του τμήματος. Στο αμέσως επόμενο διάστημα η ΔΕΠ/ΟΧΕ θα ορίσει τον αγώνα μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου".

 

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Πατρινή και μια Ναυπάκτια είναι πρωταθλήτριες Ελλάδος στο Beach Volley-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports