Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Tάκης Πετρόπουλος για την 1η θέση της Εθνικής Μπάσκετ Εφήβων - "Αξίζουν όλοι θερμών συγχαρητηρίων"

O Tάκης Πετρόπουλος για την 1η θέση της ...

Ιδιαίτερα συγχαίρει τους δικούς μας, Νίκο Δίπλαρο του Έσπερος Α.Ο.Π.Α και Γιάννη Ελευθεριάδη

Με αφορμή το πολύ σπουδαίο και χαρούμενο αθλητικό νέο της περασμένης Κυριακής 2 Αυγούστου 2015 που ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα από την Εθνική Μπάσκετ Εφήβων Κ18 2015, ο παλιός Πατρινός μπασκετμπωλίστας και Ειδικός  Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων για θέματα αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε σαν λαός από αυτή την μεγάλη αθλητική επιτυχία, είναι το γεγονός ότι οι ταλαντούχοι νεαροί αθλητές μας, όπως τόνισαν και οι ίδιοι, την στήριξαν και την οικοδόμησαν μέσω ενός πλαισίου συλλογικότητας, συνεργασίας και αλληλεγγύης, καταφέρνοντας να επικρατήσουν έναντι  ισχυρών αντιπάλων.

Αθλητές, προπονητές και όλοι οι συντελεστές αξίζουν θερμών συγχαρητηρίων».

Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τους δικούς μας, Νίκο Δίπλαρο του ΕΣΠΕΡΟΣ Α.Ο.Π.Α και Γιάννη Ελευθεριάδη».

*Στο μεταξύ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαιρέτισε τη μεγάλη νίκη της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ εφήβων, επί της αντίστοιχης ομάδας της Τουρκίας, και την κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τα εξής λόγια.

"Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Εφήβων του μπάσκετ, τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου και τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βόλο. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στην φιναλίστ Τουρκία, καθώς και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση".

Είναι η 2η φορά στην ιστορία της ομάδας που στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης, η πρώτη ήταν το 2008 στην διοργάνωση που είχε φιλοξενηθεί στον γειτονικό Πύργο. Την περασμένη Κυριακή στον συγκλονιστικό αγώνα που έγινε η εθνική μας ομάδα επικράτησε με σκορ 64-61.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports