Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκινούν τα μηνύματα φίλων και συνεργατών του Ντίνου Αργυρόπουλου στο διαδίκτυο- Αύριο η κηδεία του ποινικολόγου

Πάτρα: Συγκινούν τα μηνύματα φίλων και σ...

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον απρόσμενο θάνατο του γνωστού δικηγόρου

Θλίψη σε όλη την Πάτρα προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του γνωστού ποινικολόγου Ντίνου Αργυρόπουλου που έφυγε χθες από τη ζωή στα 66 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις έξι το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας .

Η είδηση του θανάτου του γνωστού ποινικολόγου της Πάτρας, σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία, μιας και ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Συγκλονισμένοι και οι στενοί του συνεργάτες στο δικηγορικό γραφείο που διατηρούσε στο κέντρο της πόλης και οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το άδικο τέλος του μέντορά τους ο οποίος βρισκόταν στη Μάνη για ολιγοήμερες διακοπές με την συνοδοιπόρο του στη ζωή και στην επαγγελματική του δράση, επίσης δικηγόρο Γεωργία Σακαρέλου.

Πάτρα:Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Ντίνου Αργυρόπουλου- Έφυγε απο τη ζωή στα 66 του χρόνια ο πασίγνωστος ποινικολόγος ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Μάνη

Ο εκλιπών ήταν μαζί με τη σύζυγό του σε  ξενοδοχείο της Μάνης και απολάμβαναν τον απογευματινό τους καφέ.

Ξαφνικά ένιωσε έντονη δυσφορία και σωριάστηκε στο πάτωμα. Η σύζυγος του έντρομη κάλεσε σε βοήθεια, Στο δωμάτιο άμεσα βρέθηκε γιατρός και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο Ντίνος Αργυρόπουλος ένας από τους γνωστούς δικηγόρους των Πατρών αλλά και τους πανελληνίου και είχε αφήσει το στίγμα του σε πολύ σημαντικές υποθέσεις, όπως αυτή που αφορούσε τα κυκλώματα της νύχτας,  τη ληστεία του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας, την δίκη αστυνομικού που  είχε στραφεί εναντίον πολλών δημοσιογράφων της Πάτρας κ.α.

Ο Ντίνος Αργυρόπουλος, μοναχογιός του επίσης δικηγόρου  Διονύση Αργυρόπουλου, είχε διατελέσει Πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ, ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα ως Βουλευτής με τη στήριξη της Ν.Δ.

Συγκινητική η ανάρτηση στο διαδίκτυο του προεκλογικού φυλλαδίου του εκλιπόντος από τον Στέλιο Αποστολόπουλο.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις