Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καζάν 2015: Αποκλεισμός για την εθνική πόλο των γυναικών στα προημιτελικά

Καζάν 2015: Αποκλεισμός για την εθνική π...

Η εθνική ομάδα ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ιταλίας με 9-6

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Ιταλίδων να επικρατήσουν στην "αιώνια" κόντρα με την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών και να προκριθούν στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει πλέον την 5η θέση στο Καζάν.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου τα πήγε περίφημα στα σουτ της Μπιανκόνι (3/3), αλλά το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με προπορευόμενη την Ιταλία (1-0), η οποία προηγήθηκε 4-1, προτού η Φιλιώ Μανωλιουδάκη ξαναβάλει την Εθνική στο ματς με "κεραυνό" από την περιφέρεια στην εκπνοή της δεύτερης περιόδου.

Με γκολ της Στεφανίας Χαραλαμπίδου στην παίκτρια παραπάνω, η "γαλανόλευκη" μείωσε σε 7-6 και όλα έδειχναν ότι θα παλέψει για την ανατροπή, εντούτοις η γειτονική ομάδα βρήκε τον τρόπο να αυξήσει εύκολα το προβάδισμα και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Επόμενο ραντεβού της Εθνικής Γυναικών αυτό με την Ρωσία (Τετάρτη 5/8, 17:00), όπου θα διεκδικήσει την 5η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-3, 3-2, 2-1

Ιταλία: Γκορλέρο, Ταμπάνι, Γκαριμπότι 2, Κεϊρόλο, Ράντικι 1, Αϊέλο, Ντι Μάριο 4, Μπιανκόνι 2, Έμολο, Πόμερι, Μπαρτζόν, Φρασινέτι, Τεάνι.

Ελλάδα: Κούβδου, Τσουκαλά, Σ.Χαραλαμπίδη 3, Κώτσια 1, Μ.Πλευρίτου, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Ρουμπέση, Ι.Χαραλαμπίδη, Μανωλιουδάκη 1, Ε.Πλευρίτου, Ξενάκη, Διαμαντοπούλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καζάν 2015: Δέκατη θέση για το ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports