Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

To trend του καλοκαιριού! Η πρώτη ξύλινη ρακέτα στον κόσμο που φοριέται! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

To trend του καλοκαιριού! Η πρώτη ξύλινη...

Η ευρεσιτεχνία και η υλοποίησή της ανήκει στον Παναγιώτη Κουμερτά

Η GloveRacket η πρώτη ξύλινη ρακέτα γάντι στον κόσμο, είναι το trend του καλοκαιριού! Πρόκειται για μια ιδέα ελληνική από το πρώτο προσχέδιο μέχρι την τελική κατασκευή της.

Η Gloveracket σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον χρήστη μια νέα εμπειρία στο χώρο της άθλησης και της ρακέτας σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους. Είναι μικρή, ευέλικτη και πλήρως παραμετροποιήσιμη.

Σχεδιάστηκε για να προσφέρει άνεση, ταχύτητα και δυναμική στο παιχνίδι.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα και στα δύο χέρια γεγονός που την καθιστά το απόλυτο εργαλείο άσκησης σε κλειστούς χώρους με αντίπαλο σταθερές επιφάνειες (βλ. τοίχος) και παίζεται και από τις δύο πλευρές.

Με πλεονεκτήματα όπως: δυνατότερα χτυπήματα & μεγαλύτερες ταχύτητες στο μπαλάκι στις κοντινές αποστάσεις, μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι, ευελιξία στις κινήσεις, έχοντας ταυτόχρονα  ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα τραυματισμού, δεν περνά απαρατήρητη.!!!

Ο κατασκευαστής της Παναγιώτης Κουμερτάς, σημειώνει χαρακτηριστικά:

Η ιδέα του σχεδιασμού ενός εναλλακτικού και ταυτόχρονα διασκεδαστικού τρόπου - εργαλείου άθλησης, σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους ήταν κάτι που με απασχολούσε ως σχεδιαστή αρκετό καιρό. Από τα πρώτα χρόνια της αθλητικής μου ζωής αναζητούσα εναλλαγές στις προπονήσεις μου, κάτι να τις φρεσκάρει.

Μετά από μια τυχαία παρείστικη κουβέντα για το "εθνικό" καλοκαιρινό άθλημα την ρακέτα και εκεί που δεν το περίμενε κανείς, γεννήθηκε η ιδέα της ρακέτας γάντι. Από την πρώτη μέρα ξεκίνησα τα προσχέδια και μετά από αλλεπάλληλες δοκιμές, πέρασαν 2 χρόνια και 25 διαφορετικά μοντέλα για να καταλήξω στο τελικό προϊόν.

Πρόκειται για μια ρακέτα που την φοράς αντί να την κρατάς και η οποία διατηρεί τα πλεονεκτήματα της κλασικής ρακέτας ενώ παράλληλα εισάγει και νέα. Είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κλειστούς χώρους και κοντινές αποστάσεις. Χρησιμοποιείται από 2 παίκτες ως αντιπάλους καθώς επίσης και με αντίπαλο ένα τοίχο μέσω συγκεκριμένης διαγράμμισης που παρουσιάζεται στο μενού "το παιχνίδι". Παίζεται με το ένα ή και με τα δύο χέρια ταυτόχρονα. Το γεγονός ότι τα 2 μέρη της συνδεόνται με ελαστικούς αποστάτες ελαχιστοποιεί την πιθανότητα τραυματισμού κατά την διάρκεια της προπόνησης. Στα μάτια και στο μυαλό μου είναι ο ιδανικός εναλλακτικός τρόπος αερόβιας άσκησης, μια νέα ματιά στην συμπληρωματική προπόνηση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με τις συμβουλές και την συμβολή τους, βοήθησαν αυτή η ιδέα να γίνει πραγματικότητα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά