Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Πάτρα... κατακτά το Αμερικανικό μπάσκετ-Ο Γιάννης Δημακόπουλος που φοιτά με υποτροφία στην Καλιφόρνια και "πήρε" το πρωτάθλημα με τη φανέλα του κολεγίου του!

Η Πάτρα... κατακτά το Αμερικανικό μπάσκε...

Βρίσκεται στη γενέτειρά του για διακοπές και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο

Τον αθλητή, παίκτη του μπάσκετ από την Πάτρα Γιάννη Δημακόπουλο, ο οποίος φοιτά με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο IRVIEN της Καλιφόρνια κι έχει στο ενεργητικό του μεγάλες αθλητικές επιτυχίες, με την πιο πρόσφατη αυτή του Μαρτίου, οπότε αναδείχθηκε πρωταθλητής στην περιφέρεια Big West με την φανέλα του Πανεπιστημίου, υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Ο Δήμαρχος είχε στείλει συγχαρητήρια επιστολή στον Γιάννη Δημακόπουλο, από τον Μάρτιο, οπότε και έγιναν γνωστές οι επιτυχίες του, στην οποία ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητέ Γιάννη,

με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια πληροφορηθήκαμε για τις προόδους και τις επιτυχίες στις σπουδές σου και τον αθλητισμό στο Πανεπιστήμιο IRVIEN της Καλιφόρνια, που είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και που τιμούν και προβάλλουν την πόλη μας.

Με την πεποίθηση ότι εκφράζω το κοινό αίσθημα της πόλης σου απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές για την απρόσκοπτη εξέλιξη σου στην επιστήμη και στον αθλητισμό.

Τέλος εκφράζω και τα συγχαρητήρια μου στους γονείς σου, των οποίων την πλούσια αθλητική παράδοση συνεχίζεις, δικαιώνοντας τους με τον καλύτερο τρόπο και με το ήθος που έχεις επιδείξει σαν νέος άνθρωπος και αθλητής».

 

Ο Γιάννης Δημακόπουλος, βρίσκεται για διακοπές στην γενέτειρά του και θέλησε να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων, προκειμένου να τον γνωρίσει, αλλά και να τον ευχαριστήσει για την συγχαρητήρια επιστολή.

Τον νεαρό συνόδευε ο πατέρας του, πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Δημακόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports