Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Παράτησε τα παιδιά της στα παρτέρια και έφυγε στην Πάτρα

Πύργος: Παράτησε τα παιδιά της στα παρτέ...

Γυναίκα ρομά

Πέρα από κάθε έλεγχο και λογική είναι αυτό που συμβαίνει καθημερινά με τα ανήλικα ρομά στον κόμβο Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργου επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου. Το πιο πρόσφατο και σοβαρό περιστατικό ήταν αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Μια μητέρα  εγκατέλειψε τα παιδιά της κάτω από δέντρα στα παρτέρια της εισόδου της πόλης για να μεταβεί στην Πάτρα…

Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα, μια μητέρα ρομά προκειμένου να μεταβεί στην Πάτρα, άφησε τα παιδιά της ηλικίας δέκα μηνών και δύο ετών, κάτω από ένα δέντρο σε παρτέρι του κόμβου Φιλοθέης. Υποτίθεται πως τα μεγαλύτερα παιδιά που δραστηριοποιούνται εκεί θα τα είχαν υπό την εποπτεία τους, καθώς ο σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών βρίσκεται στην φυλακή. Περίοικος αντιλήφθηκε πως μέσα στο μεσημέρι τα δύο μωρά παιδιά είχαν μείνει μόνα τους στο παρτέρι, χωρίς κανέναν να τα φροντίζει μέσα στη ζέστη και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Άμεσα μετέβησαν εκεί άντρες της Ασφάλειας Πύργου, που πήραν τα παιδιά και λόγω της κατάστασής τους τα μετέφεραν στο νοσοκομείο Πύργου, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να παραμείνουν εκεί για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Παράλληλα ενημερώθηκαν φορείς όπως η Πρόνοια αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού, που σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει και τη φιλοξενία των δύο παιδιών. Όσο για τη «μητέρα» αυτή αναζητείται καθώς δεν έχει επιστρέψει στην περιοχή μας από την Πάτρα.


ilialive.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις