Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κατάκολο: Καζούλης - Ζιώγαλας και On the Road απόψε στο 3ο Port Festival

Κατάκολο: Καζούλης - Ζιώγαλας και On the...

Κάλεσμα από τους εθελοντές να φέρουν οι επισκέπτες τρόφιμα για όσους τα έχουν περισσότερη ανάγκη

Η αυλαία πέφτει για το 3ο Port Festival με συγκροτήματα από Πύργο, Πάτρα και Αθήνα. Το live ξεκινά στις 9 το βράδυ με τo stoner συγκρότημα «Squirt Family & the Cousin» από τον Πύργο, ακολουθεί ο Απόστολος Γουγουλάκης από την Πάτρα και κορυφώνεται με τους «On the Road», Νίκο Ζιώγαλα και Βασίλη Καζούλη από την Αθήνα.

Ομάδα εθελοντών: «Καλούμε τους πολίτες να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας και αντί εισιτηρίου να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, για ανθρώπους που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες των ημερών».

 

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα

Βασίλης Καζούλης - Νίκος Ζιώγαλας & On the Road

Νίκος Ζιωγαλας-Βασίλης Καζούλης, δυο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς τους. Από  τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττουν από τον κόσμο είναι για εκείνους πάντα ο τρόπος να «φορτίζουν τις μπαταρίες τους» και να συνεχίζουν... Όλοι μας έχουμε τραγουδήσει την «Φανή», το «Σαν Σταρ του σινεμά», την «Βασιλική», τα «Αεροπλάνα», την «Αμοργό», το «Πέρασε η μπόρα» και πολλές ακόμα από τις γνωστές επιτυχίες τους που μένουν διαχρονικές στο μουσικό στερέωμα. Μια μουσική παράσταση που όλοι θέλουμε να την ζήσουμε!

Μαζί τους είναι οι «On The Road», δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα, η καταπληκτική Νεφέλη Φασουλη, βιολί-φωνητικά και ο εξαιρετικός κιθαρίστας Ρωμανός Φασουλης.

Απόστολος Γουγουλάκης

Ο Aπόστολος Γουγουλάκης γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Σπούδασε κλασσική, ηλεκτρική κιθάρα και ανώτερα θεωρητικά. Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ με διακρίσεις. Το 2006 συμμετέχει σε δυο μουσικά φεστιβάλ για τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και τον στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο, ενώ το 2010 διαγωνίζεται στο παγκόσμιο φεστιβάλ BIM της Πολωνίας κερδίζοντας το τέταρτο χρηματικό έπαθλο με προσωπικές συνθέσεις. Συνεχίζει με συμμετοχές σε φεστιβάλ με τον Πουλικάκο, τους Απροσάρμοστους, τον Λάκη Παπαδόπουλο και το Γιάννη Γιοκαρίνη σε όλη την Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2014 κυκλοφορεί σε βινύλιο και cd την πρώτη προσωπική δουλειά με τίτλο
Είδα Φως και Βγήκα». Στα τέλη του ’14 διασκευάζει και κυκλοφορεί το ρεμπέτικο «Στου Θωμά» μαζί με το video clip του. Το 2015 τον βρίσκει να κάνει live και να ετοιμάζει σιγά και αργά τα κομμάτια για τον επόμενο δίσκο. Θα τον πετύχετε σε κάποια πόλη ή σε κάποιο νησί! Το πού βρίσκεται δεν το γνωρίζει ακόμα, ούτε ο ίδιος…

Squirt Family & the Cousin

Τέσσερις φίλοι από τον Πύργο, όπου ο καθένας έχει υπάρξει μέλος άλλης μπάντας στο παρελθόν, ενώθηκαν και δημιούργησαν τους Squirt Family & the Cousin. Επηρεασμένοι από stoner και hard rock ήχους, διασκευάζουν αγαπημένα κομμάτια κι αναμένεται να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους φαν της ροκ μουσικής. Αυτό είναι το πρώτο τους live, κι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να μας συστηθούν γεμάτοι ενέργεια.

 

Παράλληλες δράσεις

«Η  Αγάπη  σώζει  τον  πλανήτη  μας»

Ο Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού «ΙΧΝΟΣ»  παρουσιάζει μια έμμετρη οικολογική ιστορία, όπου  Γη – Ήλιος - Σελήνη και Μητέρα Φύση με τα παιδιά της ανακαλύπτουν τον τρόπο για να σωθεί ο πλανήτης μας από τη ρύπανση. Η  «Αγάπη  σώζει  τον  πλανήτη  μας» αποτελεί τη βάση μιας βιωματικής θεατρικής εμπειρίας για τα παιδιά που θα βρεθούν στο άλσος Κατακόλου, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στις  7:30 το απόγευμα.

Εργαστήρι παρασκευής σαπουνιού (ΗλειοΤέχνες)

Λουλούδια, καρδιές, χρώματα και αρώματα θα είναι αυτά που θα πάρετε μαζί σας ολοκληρώνοντας το σεμινάριο για την κατασκευή σαπουνιών γλυκερίνης που παραδίδει η Μαρία Παπαδοπούλου, την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. Με απλές συνταγές και απλά βήματα θα παρασκευάσετε σαπούνια σε διάφορα χρώματα και αρώματα. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσετε τα υλικά και θα δείτε αν το σαπούνι είναι για σας η τέχνη που σας ταιριάζει.

«Παρουσίαση του Εξειδικευμένου Κέντρου Προώθησης στην Απασχόληση του ΙΝΕ  ΓΣΕΕ» από Σύμβουλο Απασχόλησης του ΕΚΠΑ Πάτρας.

Τα Εξειδικευμένα Κέντρα Προώθησης στην Απασχόληση αποτελούν μια νέα δομή του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, με κύριο στόχο την υποστήριξη νέων ανέργων, ηλικίας 16-30 ετών, στο σχεδιασμό της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, καθώς και στη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. Για την επίτευξη των στόχων τους, τα ΕΚΠΑ έχουν δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές (έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό) και επιδιώκουν μέσα από συγκεκριμένες δράσεις (διοργάνωση ημερίδων, συνεδρίων, εργαστηρίων, σεμιναρίων) την ολοκληρωμένη υποστήριξη των μελών τους.

Εντωμεταξύ, από τις 7:30 το απόγευμα ολοκληρώνεται το εργαστήρι Port News καθώς και το εργαστήρι animation από τα μέλη των ομάδων Mythos Project και Zizanimation18+, ενώ και σήμερα στις 8:30 παρουσιάζεται το ντοκιμαντέρ της Δήμητρας Σαρλά για το 2ο Port. Η Χριστίνα Καλαμπρέζου κάνει εναέρια ακροβατικά με πανιά, ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος ισορροπεί στον ιμάντα ισορροπίας (slack line) και οι αναρριχητές σκαρφαλώνουν στον τοίχο αναρρίχησης. Τέλος, οι «ΗλειοΤέχνες» όπως πάντα παρουσιάζουν τις ενδιαφέρουσες δημιουργίες τους και τα μέλη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ηλείας του Ερυθρού Σταυρού διασφαλίζουν την ομαλή έκβαση του φεστιβάλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture