Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέντε μέλη της οικογένειας Μπιν Λάντεν έχουν χάσει τη ζωή τους σε αεροπορικά δυστυχήματα

Πέντε μέλη της οικογένειας Μπιν Λάντεν έ...

Διαβολικές συμπτώσεις θεία δίκη ή μοίρα ή κατάρα;

Η αδελφή και η μητριά του Οσάμα Μπιν Λάντεν  είναι μεταξύ εκείνων που σκοτώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής  κατά τη συντριβή ιδιωτικού αεριωθουμένου στο Χάμσιρ της νότιας Αγγλίας, μαζί με τον πιλότο του αεροσκάφους, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική Guardian.

Ωστόσο το  αεροπορικό αυτό  δυστύχημα όπου μέλη της οικογένειας του Οσάμα είναι θύματα είναι μόνο το πιο πρόσφατο καθώς η ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει από πολύ πιο πάλιά.

Σήμερα πιστεύεται ότι ο συνολικός αριθμός των μελών της οικογένειας του Μπιν Λάντεν που έχασαν την ζωή τους σε αεροπορικά δυστυχήματα είναι πέντε.

Η Σάνα Μπιν Λάντεν  αδελφή του Οσάμα μπιν Λάντεν.

«Μαμα Σοσό » την αποκαλούσαν στο ορφανοτροφείο της Σαουδικής αραβίας όπου δούλευε έχοντας υιοθετήσει έναν διακριτικό τρόπο ζωής  μέχρι και πριν τον θάνατο της αυτή την Παρασκευή στην συντριβή ιδιωτικού αεριωθουμένου στο Χάμσιρ της νότιας Αγγλίας, όπου φαίνεται η Σάνα φαίνεται να είχε υιοθετήσει έναν διακριτικό ζωής

Στο μεταξύ το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας γυναίκας που κάθεται σε κάθισμα του αεροπλάνου και  φέρεται να είναι η Σάνα  Μπιν Λάντεν

Ο σύζυγος μάλιστα της Σάνα, Zuhair Hashim, και κουνιάδος του Οσάμα  είναι μεταξύ των τριών μελών της οικογένειας Μπιν Λάντεν που  πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή κοντά στο αεροδρόμιο Blackbushe στο Χαμσιρ.

 

Ο πατέρας του Οσάμα Μπιν Λάντεν, Μοχάμεντ μπιν Λάντεν

Αρχικά από την Υεμένη, ο Μοχάμεντ Μπιν Λάντεν μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία στη δεκαετία του 1910. Έγινε ο επικεφαλής μιας κατασκευαστικής  ηγεσίας  «Ομίλου Μπιν Λάντεν» που βρίσκεται πίσω από μερικά από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα στη Σαουδική Αραβία.

Πιστεύεται ότι είχε περίπου 50 παιδιά και πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στη νοτιοδυτική Σαουδική Αραβία το 1967.

Ο Μοχάμεντ παντρεύτηκε την  Hamida Alia Ghanoum κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1950, και το 1957 γέννησε τον Οσάμα, που πιστεύεται ότι ήταν το μοναδικό της παιδί.

Την ημέρα του δυστυχήματος, ο Μοχάμεντ προσπαθούσε να προσγειώσει το αεροσκάφος του, τύπου,Beechcraft,  σε ένα διάδρομο προσγείωσης που βρισκόταν σε  βουνό στη νότια επαρχία Asir της Σαουδικής Αραβίας, όταν συνετρίβη.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα είχε υπό την επίβλεψη του  ενός έργο κατασκευής οδικού δικτύου.

Σάλεμ Μπιν Λάντεν
Ο μεγαλύτερος γιος του Μοχάμεντ, και ο ξάδελφος του Οσάμα Μπιν Λάντεν, Σαλέμ  εκπαιδεύτηκαν στο Millfield, ένα διάσημο ιδιωτικό σχολείο στο Σόμερσετ. Μετά το θάνατο του πατέρα του έγινε ο αρχηγός της οικογένειας και πήρε τα ηνία του τεράστιας αυτοκρατορίας ακινήτων του πατέρα του

Σύμφωνα με τον Steve Coll, συγγραφέας του Μπιν Λάντεν, ο ίδιος στήριζε οικονομικά την οικογένεια του κατά τη διάρκεια της εξέργεσης της Μέκκα το 1979.

Κατά διαβολική σύμπτωση , ο Σάλεμ, επίσης, πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα. Το 1988 κατά λάθος έπεσε σε γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Το αεροσκάφος του βυθίστηκε περισσότερο από 150 πόδια στο έδαφος όπου πέθανε από τραύματα στο κεφάλι.

Πηγή: telegraph

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις