Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Ζακ Έφρον ως dj στη νέα του ταινία «We Are Your Friends», από 3 Σεπτέμβρη στην Ελλάδα

Ο Ζακ Έφρον ως dj στη νέα του ταινία «We...

Συμπρωταγωνιστεί ο Wes Bentley

«We Are Your Friends» τιτλοφορείται το Αμερικάνικο μουσικό δραματικό φιλμ με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό 27χρονο Καλιφορνέζο ηθοποιό Ζακ Έφρον.

Επίσης παίζουν ο Wes Bentley, το μοντέλο, ηθοποιός Emily Ratajkowski και οι Jonny Weston και Shiloh Fernandez. Η ταινία έχει για βασικό ήρωα ένα νέο άνδρα, τον Κόουλ που παλεύει να γίνει μουσικός παραγωγός στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή και στον χώρο του electronic dance music and nightlife. Το «We Are Your Friends» έχει προγραμματιστεί να βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 28 Αυγούστου 2015 και στην Ελλάδα, μία εβδομάδα αργότερα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 σε διανομή από την Odeon.

O Cole (Zac Efron), είναι ένας 23χρονος DJ που έχει όνειρα και φιλοδοξία να γίνει μεγάλος και τρανός μουσικός παραγωγός στο χώρο της δισκογραφίας. Ένας λίγο μεγαλύτερος DJ, ο James (στο ρόλο ο 37χρονος ηθοποιός Wes Bentley από το Άρκανσω) θα αναλάβει χρέη μέντορα του Κόουλ. Ωστόσο ο Κόουλ θα συνάψει δεσμό με την κοπέλα του James, τη Sophie (Emily Ratajkowski).

Η ταινία έχει για φόντο τον ξέφρενο κόσμο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, με τον ήρωα του Ζακ Έφρον να περνά τις μέρες του αράζοντας με φίλους και τις νύχτες του δουλεύοντας σε νεανικά κλαμπ και ετοιμάζοντας τη μουσική του.

Να προσθέσουμε πως ο Wes Bentley που τον είχαμε δει και στην Οσκαρική «Αμερικάνικη Ομορφιά» το 2000, παίζει και στο νέο φιλμ της Disney “Pete’s Dragon” πλάι στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την Μπράις Ντάλας Χάουαρντ που γυρίζεται στη Νέα Ζηλανδία και θα βγει στις αίθουσες του χρόνου τον Αύγουστο.

Το «We Are Your Friends» ενδέχεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture