Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 6 Αυγούστου έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες το «Love & Mercy» για τους Beach Boys

Στις 6 Αυγούστου έρχεται στις Ελληνικές ...

Σε διανομή από την εταιρεία διανομής Odeon

Την άγνωστη ιστορία της ταραχώδους προσωπικής ζωής και εκρηκτικής καριέρας του Μπράιαν Ουίλσον των Beach Boys παρουσιάζει η συγκλονιστική όπως λέγεται ταινία «Love & Mercy» που μιλά για την δύναμη της αγάπης και των δεύτερων ευκαιριών.

Το συγκινητικό και ειλικρινές βιογραφικό πορτρέτο του «Love & Mercy» αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία της βασανισμένης ιδιοφυΐας πίσω από τις ηλιόλουστες μελωδίες των εξαιρετικά δημοφιλών τη δεκαετία του ’60, Beach Boys, τη μετεωρική άνοδο, την εντυπωσιακή πτώση και την ανάκαμψη του πρωτοπόρου, θρυλικού ποπ σταρ, Μπράιαν Ουίλσον.

Oι ηθοποιοί Πολ Ντέινο και ο Τζον Κιούζακ υποδύονται τον Ουίλσον σε δύο διαφορετικές περιόδους της ζωής του καθώς η ταινία μάς παρουσιάζει τα μυστικά ενός σύγχρονου Μότσαρτ όσο εκείνος θριαμβεύει ενάντια στην ψυχική ασθένεια και τους εθισμούς, για να αναδειχθεί σε έναν από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς της γενιάς του. Η εφημερίδα The Washington Post έκανε λόγο για μία θεαματική ταινία με ερμηνείες που μαγνητίζουν. Η σκηνοθεσία είναι του Bill Pohland. Παίζουν επίσης η Ελίζαμπεθ Μπανκς και ο Πολ Τζιαμάτι.

Η ταινία που ήδη έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ με εισπράξεις ως τώρα 13 εκατομμυρίων δολαρίων, θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 6 Αυγούστου σε διανομή από την Odeon και ενδέχεται να έρθει και στην Πάτρα για προβολή. Oι Beach Boys δημιουργήθηκαν το 1961 και έχουν λάβει ένα βραβείο Γκράμμυ.Είχαν 4 τραγούδια που έφτασαν στο νούμερο 1 του Billboard ενώ το Rolling Stone τους συμπεριέλαβε στους 100 μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture