Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ξεκινά την Δευτέρα η προπώληση των εισιτηρίων για το live της Μελίνας Ασλανίδου

Ξεκινά την Δευτέρα η προπώληση των εισιτ...

Το live θα γίνει την Τετάρτη 19/8/2015 στις 21.30 στα Παλαιά Σφαγεία Πάτρας στην Ακτή Δυμαίων

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015 θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το live της ερμηνεύτριας και κριτή στο The Voice του ΑΝΤ1, Μελίνας Ασλανίδου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ και 12 ευρώ το μειωμένο. Η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 19/8/2015 στις 21.30 στα Παλαιά Σφαγεία Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 84, πρώην Πολιτεία).

Εισιτήρια προπωλούνται στην Γωνιά του Βιβλίου, το Discover Your Way, το Music Station και στο Θέατρο Λιθογραφείον στη Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων.

Η Μελίνα Ασλανίδου που είχε εμφανιστεί live στην Πάτρα και πριν λίγους μήνες την άνοιξη, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, δημιουργώντας ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση!

“4 Κύκλοι”

Η Μελίνα Ασλανίδου, παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς θα έρθει να ένα πρόγραμμα τεσσάρων κύκλων τραγουδιών που προβλέπεται να απογειώνουν το κοινό.

Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή, λαϊκά του πενήντα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρναϊκα η Μελίνα θα φιλοτεχνήσει ένα πολύχρωμο μωσαϊκό σε κάθε της συναυλία που θα είναι γιορτή χαράς σε μια απόλυτη αμφίδρομη σχέση με τους θεατές.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι η Μελίνα Ασλανίδου έχει δύο νέα παιδιά μαζί της, που αναδείχτηκαν στο φετινό “The Voice”, τον Αλέξανδρο Μπαρμπούτη και τον Ανδρέα Ελεσνίτσαλη, τις φωνές και το ταλέντο των οποίων ξεχώρισε η Μελίνα Ασλανίδου.

Αγαπημένα και απρόβλεπτα τραγούδια, τολμηρές ενορχηστρώσεις, κορυφαίοι μουσικοί μαζί με την ευαισθησία και το πάθος της Μελίνας και η συναυλία του καλοκαιριού είναι εδώ!

Μαζί της επί σκηνής:

Μανόλης Ανδρουλιδάκης – κιθάρες, ενορχήστρωση

Ανδρέας Καραντίνης – μπουζούκι

Μιχάλης Παπαδάκης – πιάνο

Λεωνίδας Κυρίδης – μπάσο

Βασίλης Μπαχαρίδης – τύμπανα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Γενική είσοδος: 15€.

Μειωμένο: 12€ (φοιτητικό, μαθητικό, πολυτέκνων, ανέργων, άνω των 65 κλπ).

Περισσότερες πληροφορίες: 697 66 46 111 και 2610 328 394.

*Εκ των χορηγών επικοινωνίας της συναυλίας είναι και το thebest.gr.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life