Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κόντρα Πετράκου - Φίλη για τα μέλη του ΕΣΡ

Κόντρα Πετράκου - Φίλη για τα μέλη του ΕΣΡ

«Λυπάμαι που με τη δήλωσή του ο σύντροφος Θ. Πετράκος επιχειρεί να παρακάμψει με μισές αλήθειες την εκκρεμότητα»

Κατηγορίες για τον μη διορισμό τριών από τα επτά μέλη του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου αντάλλαξαν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  Θανάσης Πετράκος και ο Νίκος Φίλης.

Σε συνέχεια της χθεσινής αναφοράς του Νίκου Παππά στο ζήτημα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, ο Θ. Πετράκος υποστήριξε ότι «το προεδρείο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ανέθεσε στο σύντροφο Νίκο Φίλη να συνεννοηθεί με τα άλλα κόμματα ώστε να έρθει μια ολοκληρωμένη πρόταση στην οποία να συμφωνούν τα 4/5 της Βουλής όπως προβλέπει ο νόμος.

Μέχρι σήμερα, συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η πρόταση δεν έχει έρθει, ενώ δεν υπήρξε καμία ενημέρωση σχετικά με την πορεία των συζητήσεων.

Συνεπώς, εξήγησε ο κ. Πετράκος, αντί να γίνεται επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία προφανώς δεν φέρει καμία ευθύνη, οφείλει αυτός που αποφασίζει να επιτεθεί να γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια και αν υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν.

Με γραπτή του ανακοίνωση, ο κ. Φίλης ανταπάντησε, τονίζοντας ότι «η πρωτοβουλία για να συζητηθεί το θέμα του διορισμού νέου ΕΣΡ ανήκει στην πρόεδρο της Βουλής η οποία πρέπει να εισάγει το ζήτημα στη Διάσκεψη των Προέδρων».

«Εκεί θα διαπιστωθούν οι αναγκαίες σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον νόμο, συγκλίσεις ανάμεσα στα κόμματα. Αναμένουμε» πρόσθεσε εν συνεχεία.

«Λυπάμαι που με τη δήλωσή του ο σύντροφος Θ. Πετράκος επιχειρεί να παρακάμψει με μισές αλήθειες την εκκρεμότητα» κατέληξε ο κ. Φίλης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις