Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σάκης Ρουβάς: Η απόδραση με την Κάτια στην Κύθνο και η “επίθεση” αγάπης του κόσμου!

Σάκης Ρουβάς: Η απόδραση με την Κάτια στ...

Μικρές αποδράσεις σε κοντινά νησιά

Η αγάπη του Σάκη Ρουβά για τα ελληνικά νησιά έχει αποδειχτεί πολλές φορές. Άλλωστε έχει περάσει τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Κέρκυρα και λατρεύει τη θέα της θάλασσας και φροντίζει να την απολαμβάνει όσο πιο συχνά μπορεί.

Ακόμα και αυτές τις μέρες που το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και δεν έχει προγραμματίσει κάτι συγκεκριμένο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, κάνει μικρές αποδράσεις σε κοντινά νησιά μαζί με την οικογένειά του.

Πρόσφατα, βρέθηκε στις βόρειες Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Κύθνο μαζί με την σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη. Εκτός από τις ομορφιές του νησιού, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ χάρηκε και την αγάπη του κόσμου.

Το ζευγάρι έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα και στη συνέχεια έναν περίπατο στο νησί. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι από τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού που έσπευσαν να τους μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ο Σάκης δεν τους χάλασε χατίρι και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί με όλους μαζί και να συνομιλήσει με τους ντόπιους του νησιού.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight