Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σκορδά: «Αν ήξερα ότι θα υπάρχουν παπαράτσι δεν θα ερχόμουν στη Μύκονο»! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Σκορδά: «Αν ήξερα ότι θα υπάρχουν παπαρά...

Σάλος στο διαδίκτυο από την απίστευτη ατάκα της τηλεπαρουσιάστριας

Αν και είναι παγκοσμίως γνωστό ότι στη Μύκονο συγκεντρώνονται Έλληνες και ξένοι παπαράτσι, αφού το νησί είναι πόλος έλξης γνωστών προσώπων από διάφορους χώρους, η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως δεν το γνώριζε!

Έτσι όταν την περασμένη Τετάρτη αποβιβάστηκε από το σκάφος της με το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, στη Ψαρρού και αποβιβάστηκαν, ανακάλυψαν ότι υπήρχαν φωτογράφοι! Προσπάθησαν να αποφύγουν τα φλας και το να τους απαθανατίσουν στη Μύκονο, ζητώντας μάλιστα από φωτογράφο, συνεργάτη μεγάλου Ελληνικού φωτογραφικού πρακτορείου, να μη χρησιμοποιήσει την κάμερά του, προσπαθώντας σε ήπιους τόνους να του εξηγήσουν ότι δεν θέλουν να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στο νησί.

Μοναδική ήταν η ατάκα που φέρεται να είπε η Φαίη Σκορδά στον φωτογράφο: «Αν ήξερα ότι θα υπάρχουν παπαράτσι δεν θα ερχόμουν»!

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι προσπάθησε να μην... βρίσκεται στην κυκλοφορία, με τη Φαίη να φοράει συνεχώς καπέλο και γυαλιά και ο Γιώργος Λιάγκας να γυρνάει την πλάτη του.

έφτασαν Ο φωτογράφος Νίκος Ζώτος, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από αυτό που του ζήτησαν και από την ατάκα της Φαίης Σκορδά προς εκείνον, που την ανάρτησε στο Facebook!

Πάντως, το Mykonos Tv, τη δουλειά του την έκανε και τους απαθανάτισε στο βίντεο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight