Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών σήμερα η ...τύχη της επαναλειτουργίας της γραμμής Πάτρα-Σάμη- Παρέμβαση προς τον Δρίτσα από τον Δήμο Πατρέων

Στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών σ...

Επιστολή στον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας Θόδωρο Δρίτσα

Με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, που αφορά στην επαναλειτουργία της γραμμής Πάτρα – Σάμη  - Ιθάκη, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, απέστειλε στον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας Θόδωρο Δρίτσα επιστολή, στην οποία αναφέρει τα εξής:

κ. Υπουργέ,

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πάτρας- Κεφαλονιάς (Σάμη)-Ιθάκης είναι αναγκαία για πολλούς λόγους.

Βασικό και κύριο είναι να μπορούν οι κάτοικοι να βρίσκουν ιατρική φροντίδα, όσο γίνεται πιο σύντομα. Όσοι από τα νησιά μας το έχουν ανάγκη, να διευκολυνθεί η μετακίνηση εργαζομένων, φοιτητών, επισκεπτών.

Δεν πρέπει για τα εφοπλιστικά, για τα ιδιοτελή συμφέροντα να μην επανασυνδεθούν τα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης με την Πάτρα..

Πιστεύουμε ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας, θα ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης και της Πάτρας (όπου υπάρχει πολύ μεγάλη κοινότητα από τα δύο νησιά) για ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Η θαλάσσια μετακίνηση, με χαμηλό εισιτήριο και ασφάλεια είναι υποχρέωση του κράτους, των κυβερνήσεων και δεν είναι δυνατόν να απεμπολείται προς χάριν ιδιωτικών συμφερόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Παρασκευή συνεδριάζει το Συμβούλιο Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών για τη γραμμή Πάτρα - Σάμη - Οργή στην Κεφαλονιά "Ο κόσμος προτιμά την Ζάκυνθο με αυτή την κατάσταση"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις