Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία - Αμαλιάδα: Ανοίγει απόψε στις 8, τις πύλες της η 14η Έκθεση βιβλίου

Ηλεία - Αμαλιάδα: Ανοίγει απόψε στις 8, ...

Την διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας

Δεκατέσσερα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η έκθεση βιβλίου που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας και για ακόμη μία φορά θα βρεθεί στο επίκεντρο η πλατεία της Κουρούτας. Η έκθεση βιβλίου ανοίγει τις «πύλες» της απόψε το βράδυ στις 8  με τα επίσημα εγκαίνια και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 09 Αυγούστου.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν τέσσερα βιβλιοπωλεία με 35 εκδοτικούς οίκους και δώδεκα περίπτερα.
Ειδικότερα τα βιβλιοπωλεία που θα συμμετάσχουν είναι: «Γνώση» των κ.κ. Κορδονούρη- Καραπάνου, «Βιβλιοπαιδεία» του κ. Πυλαρινού Σάκη, «Πανόραμα» του κ. Γιώργου Δημητρόπουλου και «Κύκλος» του κ. Διονύση Παυλόπουλου.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Αμέσως μετά τη λήξη της έκθεσης βιβλίου, από τις 12 έως τις 16 Αυγούστου, θα λειτουργήσει στην πλατεία της Κουρούτας η έκθεση τέχνης που θα φιλοξενήσει δημιουργίες Ηλείων καλλιτεχνών. Την έκθεση βιβλίου που έχει γίνει πλέον θεσμός  θεσμό για τα Ηλειακά δεδομένα στηρίζουν παρά την οικονομική κρίση οι ιδιοκτήτες βιβλιοπωλείων της Αμαλιάδας σε συνεργασία πάντα με τον Εμπορικό Σύλλογο, οι οποίοι έχουν μάλιστα κάνει ότι καλύτερο μπορούν, ακόμα και με μεγάλες προσφορές στα βιβλία μεγάλων εκδοτικών οίκων, για να μπορέσει το βιβλίο να παραμείνει σταθερό σε ζήτηση  και αν έχει την ευκαιρία ο Ηλείος αναγνώστης να το αγοράσει. 

Η έκθεση βιβλίου θα είναι ανοιχτή κάθε βράδυ από τις 8 έως και τις 10 μμ και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον μαγικό κόσμο του βιβλίου, να γνωρίσει τις καινούργιες εκδόσεις και να δει τι κυκλοφορεί  στην αγορά, νέες και παλιές  εκδόσεις αλλά και να προμηθευτεί βιβλία που επιθυμεί.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, έχει φροντίσει μαζί με τα βιβλιοπωλεία να είναι τα πάντα έτοιμα απόψε, όλα τα περίπτερα και οι χώροι του βιβλίου, ενώ λόγω της οικονομικής κρίσης αποφάσισε τα εγκαίνια να είναι απλά χωρίς… κωδωνοκρουσίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει και παορυσίαση του νέου βιβλίου του ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα «Μη με λησμόνει», πιθανόν στις 5 Αυγούστου, ωστόσο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο για την παρουσίαση.

εφημερίδα Πρωινή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις