Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Στην "τελευταία του κατοικία" ο πρώην δήμαρχος Αμαλιάδας Σάκης Πανόπουλος

Ηλεία: Στην "τελευταία του κατοικία...

Ο Σάκης Πανόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Ένας ευγενικός, ξεχωριστός άνθρωπος, ο πρώην δήμαρχος Αμαλιάδας Σάκης Πανόπουλος «έφυγε» από την ζωή στα 88 του χρόνια, έχοντας υποστεί πιθανότατα θερμοπληξία μέσα στο σπίτι του όπου ζούσε μόνος του από τότε που «έχασε» και τις δύο του αδελφές.

Ο Σάκης Πανόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Αμαλιάδα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν με την συνδρομή κλειδαρά, αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού του, αφού συγγενείς του νωρίτερα είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία ότι είχε ώρες να δώσει «σημεία» ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξαδέλφες του, του πήγαν φαγητό το μεσημέρι της Τετάρτης και από εκείνη τη στιγμή δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του. Το βράδυ της Τετάρτης επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά, αλλά μάταια. 

Τελικά, ειδοποίησαν την αστυνομία και τα μεσάνυχτα το σπίτι ανοίχτηκε, όπου ο πρώην δήμαρχος Αμαλιάδας βρέθηκε πεσμένος νεκρός στο σαλόνι, με τον γιατρό που προσήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναφέρει ότι ο θάνατος του προήλθε από θερμοπληξία. Στην προσπάθειά του δε, να περπατήσει, έπεσε, χτυπώντας στο κεφάλι.

Η «είδηση» του θανάτου του προκάλεσε την θλίψη στην κοινωνία της Αμαλιάδας. Ένας πραγματικός άνθρωπος, με σπάνια ευγένεια, ξεχωριστή προσωπικότητα με μεγάλες ανησυχίες ακόμη και σε αυτή την μεγάλη ηλικία, βρίσκονταν πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο αθόρυβα και ενδιαφέρονταν για τα κοινά, εκφράζοντας με διαύγεια θέσεις και απόψεις. 

Ο Σάκης Πανόπουλος είχε γεννηθεί το 1927 και διετέλεσε δήμαρχος Αμαλιάδας από το 1981  έως το 1986. Είχε διαδεχθεί το 1981 τον Ρένο Πετραλιά, ο οποίος παραιτήθηκε από το δημαρχιακό αξίωμα για να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, και το 1982 ο Σάκης Πανόπουλος εξελέγη δήμαρχος μέχρι την ολοκλήρωση της  τετραετίας το 1986. 

Χθες το απόγευμα συγγενείς, φίλοι, αιρετοί και η κοινωνία της Αμαλιάδας, αποχαιρέτησαν  σε κλίμα συγκίνησης τον Σάκη Πανόπουλο, με την κηδεία του να τελείται στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις