Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται αρχές Σεπτεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσες το νέο "Τρελό Θηριοτροφείο"

Έρχεται αρχές Σεπτεμβρίου στις Ελληνικές...

Με τους Εντ Χελμς, Κριστίνα Άπλγκεϊτ και τον Κρις «Thor» Χέμσγουορθ

H ταινία «Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά - Vacation» που αποτελεί το νέο φιλμ του δημοφιλούς franchise της δεκαετίας του ‘80 θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 σε διανομή από την εταιρεία Tanweer.

Η νέα γενιά των Γκρίζγουολντ έρχεται… για να αφήσει το στίγμα της.

Στην επόμενη γενιά του «Τρελού Θηριοτροφείου», ο Εντ Χελμς (των ταινιών «The Hangover») και η Κριστίνα Άπλγκεϊτ («Παντρεμένοι με Παιδιά», ταινίες «Anchorman») ξεκινούν οικογενειακώς για μια ακόμη εκδρομή, γεμάτη ατυχή, ξεκαρδιστικά περιστατικά.

Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, κι ελπίζοντας σε μια εμπειρία που θα συσφίξει τους οικογενειακούς δεσμούς, ο ενήλικας πια Ράστι Γκρίνσγουονλντ (Χελμς) θα κάνει έκπληξη στη σύζυγο του Ντέπι (Άπλγκέιτ) και στους δυο του γιους, ένα ταξίδι στο αγαπημένο, οικογενειακό, αμερικάνικο πάρκο, το Walley World. Τι μπορεί να πάει στραβά;

Οι σεναριογράφοι του «Βρέχει Κεφτέδες» και των «Αφεντικών για Σκότωμα», Τζόναθαν Γκόλντσταϊν και Τζον Φράνσις Ντέιλι κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο, υπογράφοντας παράλληλα και το σενάριο. Στην ταινία θα δούμε επίσης την Λέσλι Μαν («The Other Woman») ως την αδελφή του Ράστι, Όντρεϊ, τον Κρις «Thor» Χέμσγουορθ, στο ρόλο του Στόουν Κράνταλ, τον εκνευριστικά επιτυχημένο γαμπρό του Ράστι και τους Σκάιλερ Γκιζόντο και Στιλ Στέμπινς, στους ρόλους των γιων του Ράστι, Τζέιμς και Κέβιν. Ο Τσέβι Τσέις και η Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο των πρώτων ταινιών, επιστρέφουν ως ο Κλαρκ και η Έλεν Γκρίζγουολντ, πρωταγωνιστές των κλασικών πλέον κωμωδιών της σειράς «Τρελό Θηριοτροφείο».

Το «Vacation» ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται με επιτυχία στις ΗΠΑ.

Διαφημιστικό πόστερ του φιλμ ήδη φιγουράρει στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture