Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ετοιμάζουν το έργο "Ράους" οι "Υποκριτές" της Πάτρας για το φθινόπωρο

Ετοιμάζουν το έργο "Ράους" οι ...

Οι πρόβες τους διακόπηκαν λόγω καλοκαιρινών διακοπών και θα συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο

Tέλος προβών λόγω των καλοκαιρινών διακοπών για τη νέα παράσταση που ετοιμάζει η ταλαντούχα Θεατρική Ομάδα της Πάτρας «Υποκριτές». Πρόκειται για την καινούργια τους παραγωγή που αναμένεται να ανέβει στη σκηνή του Επίκεντρο+ τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το έργο δεν είναι άλλο από το «ΡΑΟΥΣ» του γνωστού και πολύ επιτυχημένου θεατρικού διδύμου των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία του Μίλτου Παπλά.

Η νέα παραγωγή των «Υποκριτών» υπόσχεται για ακόμα μία φορά, γέλιο, πολύ μα πολύ γέλιο, σάτιρα και καυστικότητα. Επιστροφή στις πρόβες τον Σεπτέμβριο…και μέχρι τότε οι συντελεστές της παράστασης εύχονται Καλό  Καλοκαίρι σε όλους.

Τους ρόλους φέτος υποδύονται οι Νάντια Κωνσταντινίδη, Άλκης Κωνσταντινίδης, Ελένη Σαρακίνη -  Καραλή, Άλκης Σαρακίνης, Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου, Βιβή Μπαλτά, Νίκος Ντερτιλής, Θανάσης Τσέρης, Γιώργος Νταλιάνης, Λεωνίδας Εφραιμίδης και Μαρία Ανδρικοπούλου.   Βοηθοί Σκηνοθέτη: Μάχη Αντωνοπούλου -  Μαριλένα Φρατζή.

*Η πιο τελευταία τους θεατρική δουλειά ήταν η ξεκαρδιστική παράσταση "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" που μάλιστα είχε ξεχωρίσει στο Φεστιβάλ εραιτεχνικών θιάσων του Διστόμου και στου Ζωγράφου στην Αθήνα.

Είχε τιμηθεί μεταξύ άλλων με το Δεύτερο βραβείο καλύτερης παράστασης και με το Βραβείο Α’ γυναίκειου ρόλου στην Γιολάντα Δελή (Ιοκάστη – «Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης» του Άκη Δήμου).

Η φωτ. είναι από τη σελίδα των Υποκριτών στο facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture