Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Aπόψε στο στέκι του Α.Σ.Τ.Ο. στην Πάτρα προβολή της ταινίας από την Ινδία "Τρεις Ηλίθιοι"

Aπόψε στο στέκι του Α.Σ.Τ.Ο. στην Πάτρα ...

Στις 21.30 το βράδυ

Οι θερινές κινηματογραφικές προβολές από τον Αντιεφησυχαστικό Σύλλογο Τωρινών Ονειροπόλων – Α.Σ.Τ.Ο. στην οδό Βαλτετσίου στην Πάτρα συνεχίζονται απόψε Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 στις 21.30 το βράδυ, με μία κωμική ταινία από την Ινδία, παραγωγής 2009, το «3 Idiots – Τρεις Ηλίθιοι».

Διάρκεια – 170 λεπτά. Σκηνοθεσία του 62χρονου Rajkumar Hirani. Παίζουν οι: Aamir Khan, Madhavan, Mona Singh, Boman Irani, Kareena Kapoor. Το σενάριο έχει βασιστεί στη νουβέλα Five Point Someone του 41χρονου Chetan Bhagat από το Νέο Δελχί.

Πρόκειται για αινία με στοιχεία κωμωδίας που ταυτόχρονα ξεναγεί τον θεατή στην παράξενη για ένα ευρωπαίο και εξωτική Ινδία. Το φιλμ έχει γνωρίσει εμπορική επιτυχία. Θέμα της είναι το εκπαιδευτικό σύστημα.

Οι ήρωες της ιστορίας είναι τρεις φοιτητές της σχολής μηχανικών του Imperial College of Engineering που είναι από τα καλύτερα κολέγια της Ινδίας και μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στην φοιτητική εστία. Οι 2 κατάγονται από φτωχές οικογένειες που στηρίζουν, το κύρος της η μια και την ύπαρξή της η άλλη, στην απόχτηση του πτυχίου από τους πρωτότοκους γιους τους. Ο τρίτος προέρχεται από πλούσια οικογένεια.

Είναι 3 διαφορετικοί χαρακτήρες, που αγωνίζονται κάτω από το βάρος της ευθύνης για την πραγματική γνώση ή με τον στείρο παπαγαλισμό της ύλης για την απόκτηση της πρωτιάς και του πτυχίου. Ποιος από τους 2 τρόπους είναι ο πιο αποδοτικός στην σχολή αλλά και αργότερα στην ζωή;

Η είσοδος στην προβολή είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life