Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα γραφεία του ΣΔΟΕ επισκέφθηκαν τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Εστίασης και αναψυχής Αχαΐας

Τα γραφεία του ΣΔΟΕ επισκέφθηκαν τα μέλη...

Ο Διευθυντής του ΣΔΟΕ Ηλίας Λίβανος προειδοποίησε ότι οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και καθημερινοί

Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με ανάρτηση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και αναψυχής νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) στο facebook, η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο της Γιώργο Κοτοπούλη και τον γραμματέα Νικόλαο Αθανασόπουλο, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΔΟΕ όπου και συναντήθηκε με τον Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νοτίων Ιονίων Νήσων Ηλία Λίβανο.

Το βασικό θέμα της συζήτησης που έγινε, είχε να κάνει με τους ελέγχους των καταστημάτων που γίνονται με την εφαρμογή του «θανάσιμου» 23%.

Συζητήθηκε και η δυνατότητα ανοχής σε κρούσματα μικροπραβατικότητας (πχ ξεχάστηκε να χτυπηθεί απόδειξη για έναν εσπρέσο καφέ ή αντί για 20 σουβλάκια ήταν 21). Αντίθετα αυτό που συμφώνησαν οι δύο πλευρές είναι να παταχθεί η μεγάλη, ακραία παραβατικότητα.

Ο κ. Λίβανος πάντως επισήμανε στο προεδρείο του Συλλόγου Καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής της Πάτρας και της Αχαΐας πως πλέον οι έλεγχοι που θα γίνονται, θα είναι συνεχείς, καθημερινοί και για πάντα. Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές η συνεργασία τους να τεθεί σε νέες βάσεις μιας και κοινός σκοπός και ζητούμενο είναι η πρόληψη και η ενημέρωση και όχι η τιμωρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις