Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απέραντη θλίψη στην Πάτρα από το θάνατο του Τάκη Γκίκα- Σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση τον αποχαιρετά- Αύριο το πρωί η κηδεία του

Απέραντη θλίψη στην Πάτρα από το θάνατο ...

Στις 11.30 η κηδεία από τον Άγιο Ανδρέα

Θλίψη σκόρπισε σε όλη την Πάτρα η είδηση του θανάτου του Τάκη Γκίκα, οποίος «έφυγε» σήμερα στα 65 του χρόνια ύστερα από δίμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 στις 11:30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο οδοντίατρος Τάκης Γκίκας - Θλίψη και συγκίνηση στην πόλη- Αύριο η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα

Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος, αντί στεφάνων όσοι το επιθυμούν να προσφέρουν χρήματα ή υλική βοήθεια στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων. Γι αυτό το σκοπό θα βρίσκεται αύριο στην εκκλησία τριμελής επιτροπή του Δήμου που θα συγκεντρώνει τις προσφορές.

Η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο του Αγίου Μηνά στην Λεύκα Πατρών.

Σύσσωμοι οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους και τη στήριξή τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο τέως δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς δήλωσε «Ο Τάκης Γκίκας, ήταν για μένα πολλά περισσότερα από έναν φίλο. Ήταν αδελφός. Ο Τάκης ήταν ο άνθρωπος που με παρακίνησε να δημιουργήσω την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα»,  ήταν ο εμπνευστής της και η «ψυχή» της.» (Διαβάστε εδώ όλη τη δήλωση)

Η παράταξη «Τώρα για την Πάτρα», της οποίας ο Τάκης Γκίκας υπήρξε ιδρυτικό μέλος, αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως «Ποτέ δεν εγκατέλειψε μάχες και αγώνες» (Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση).

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας για την απώλεια του Τάκη Γκίκα - 'Ήταν ένας αγωνιστής της τοπικής αυτοδιοίκησης και του προοδευτικού χώρου"

Ο Δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει «Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν φίλο» (Διαβάστε την ανακοίνωση).

Στο ίδιο κλίμα και η ανακοίνωση που εξέδωσε και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας που όπως αναφέρει «Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στον προοδευτικό χώρο» (Η ανακοίνωση).

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο Οδοντιατρικός  Σύλλογος Αχαΐας για το θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Τάκη Γκίκα.(Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Συλλόγου).

Δεκάδες φίλοι και γνωστοί του αγαπητού οδοντογιατρού και γνωστού από την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανεβάζουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε εδώ: Κατακλύστηκε το Facebook από μηνύματα για τον Τάκη Γκίκα

 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις